Nekem volt man 55-ös szűrőm is annak szintén piros a papírja mint a ktm-é a HF az sárga! A tönkre ment vinyomon van egy olyan képem amikor a 3 fajta egymás mellett van..!
Mindenki döntse el hogy van-e ennek jelentősége vagy nincsen de leírom mi volt a tapasztalatom,
szemre a különbség a man meg a ktm-s szűrő javára a sorja mentesség és nagyon jó kidolgozottság. Az előbb említett kettőnek más volt a fém résznek a tapintása mint a HF-é és még egy érdekesség az előbbi képen látható ktm-s szűrőnél látszik a gumi karika a tetején az egy puha tapintásra is egy nagyon finom rugalmas anyagból van a HF-é meg olyan rideg kemény mint a napon kiszáradt befőttes gumi!
Szerintem a ktm-s és a man-os tök egyforma csak más a gyári szám a tetején!
A képen jól látszik hogy milyen kis formás és tökélete a ktm-s szűrő nem nagyon lehet bele kötni olyan kis tökéletes!
Persze ez mind nem számít csak gondoltam leírom nektek a lényeg hogy legyen elég olaj a motorba és elég olaj nyomás a megfelelő helyen.. és igazából mindenki olyat rak bele amilyet akar!
Kitárgyaltuk már ezt is és..,
tudjuk hogy a HF 155-ös szűrőnek kisebb az olaj át ersztő képessége (mint a gyári ktm-é) ami kisebb olaj nyomást eredményez a hajtókar csapágy részére vezető olajfuraton is és ez meghibásodáshoz vezethet!
A matek kb 1200Ft a HF a ktm-es 2300Ft, és ez beszerzési forrástól függően változik egy kicsit pluszba mínuszba!
Persze csak azoknál akik tudnak is üó. tenni a berg-jükbe!
Peace!
Gyártó Megnevezés Készlet Cikkszám Br. kisker ár
MANN-FILTER-MOTOR Olajszűrő betét A központban van. MAMH55 2.277 Ft
CHAMPION-MOTOR Olajszűrő A központban van. COF055 1.795 Ft
Oldaltérkép:
Gyakori kérdések
Fizetési és szállítási feltételek
Általános szerződési feltételek
Adatvédelmi tájékoztató
Adatkezelési szabályzat
Hibajelentés a fejlesztőknek
Személyes:
az enyemet sem még is azt hasznalok :-D de egy service manualt letoltotok ott.mutatja a szamot milyen kell bele es az alapjan tudtok venni motorosboltba. 1300 ft átlagban
en hiflofiltro-t hasznalok de az enyem 2001-2003 kozotti 400ccm, es h155-ös kell bele. szerintem van a tiedhez is.. kiveszed az olajszurot es rajta van a száma elvileg
a vékony olaj jó és a kis olaj nyomás !
az hamarabb át folyik a szűrőn és a olaj furatokon
Mindenki döntse el hogy van-e ennek jelentősége vagy nincsen de leírom mi volt a tapasztalatom,
szemre a különbség a man meg a ktm-s szűrő javára a sorja mentesség és nagyon jó kidolgozottság. Az előbb említett kettőnek más volt a fém résznek a tapintása mint a HF-é és még egy érdekesség az előbbi képen látható ktm-s szűrőnél látszik a gumi karika a tetején az egy puha tapintásra is egy nagyon finom rugalmas anyagból van a HF-é meg olyan rideg kemény mint a napon kiszáradt befőttes gumi!
Szerintem a ktm-s és a man-os tök egyforma csak más a gyári szám a tetején!
A képen jól látszik hogy milyen kis formás és tökélete a ktm-s szűrő nem nagyon lehet bele kötni olyan kis tökéletes!
Persze ez mind nem számít csak gondoltam leírom nektek a lényeg hogy legyen elég olaj a motorba és elég olaj nyomás a megfelelő helyen.. és igazából mindenki olyat rak bele amilyet akar!
tudjuk hogy a HF 155-ös szűrőnek kisebb az olaj át ersztő képessége (mint a gyári ktm-é) ami kisebb olaj nyomást eredményez a hajtókar csapágy részére vezető olajfuraton is és ez meghibásodáshoz vezethet!
A matek kb 1200Ft a HF a ktm-es 2300Ft, és ez beszerzési forrástól függően változik egy kicsit pluszba mínuszba!
Persze csak azoknál akik tudnak is üó. tenni a berg-jükbe!
Peace!
MANN-FILTER-MOTOR Olajszűrő betét A központban van. MAMH55 2.277 Ft
CHAMPION-MOTOR Olajszűrő A központban van. COF055 1.795 Ft
Oldaltérkép:
Kezdőoldal
Autóalkatrészek
Felszerelési cikkek
Olajok / Adalékok
Méret szerint
Elérhetőségeink
Segítség:
Gyakori kérdések
Fizetési és szállítási feltételek
Általános szerződési feltételek
Adatvédelmi tájékoztató
Adatkezelési szabályzat
Hibajelentés a fejlesztőknek
Személyes:
Bejelentkezés
Üzenetek
Kosár
Gará
zs
Rendelések
Ügyfelek
Beállítások
Kapcsolat:
Autóalkatré
sz információ: 1415
Webshop vevőszolgálat: +36 1 555 0050
vevoszolgalat@bardiauto.hu
1089 Budapest, Orczy út 44-46.
További kirendeltségeink
© Minden jog fenntartva
hiflofiltro
Engem is csak lesnek mikor papucsba meg dorkóba rugdosom a Berget.
Ez a szabadon futója a önindítónak?
http://youtu.be/HWnenY6CC20
http://youtu.be/HWnenY6CC20
érdeklődni telefonon 06304053450