SZAKÁLLGYURKA...FELŐLEM azt csinálsz vele amit akarsz...ha TE vagy..ha nem TE...akkor is...tejjesen mindegy.
Értesz is hozzá amint LÁCCIK...igényes is vagy(ha már ijjen IGÉNYES taligát toltál haza,ebből gondolom)...szóval NEKED nem akadájj a GENERÁLL...
Aztán mire lesz a HUSSABERRG talállkozó addigra TÁKOLD össze...vagy a két kerekből csinájj egy SZEKERET a maradékot meg pakold FEL rá...mint KOLOMPÁR ÁLEJÁNNDRÓ...aztán GYERE mindenképp!
AHA...NEM akarsz vele foglakozni(amit TEJJES mértékben meg is értek) de azé má GENERÁLOZOD(FULL GENERÁL...nem HERR GENERÁL)
Még a végén csak jó lesz...ha máshogy nem hát PAPÍRON.
Kis ideig nem írtam a fórumra és ebből az jön le neki, hogy meguntam a gépet? Komolyan nem értem szegényt! Egyébként ha tudni szeretné, mert gondolom tudni szeretné, jelenleg kormánycsapágy cserénél járok. Vagyis már kiszedtem belőle, hétfőn indulok vadászatra, kíváncsi leszek hol találok hozzá!
SZAKÁLLGYURKA...látom HAMAR meguntad a FINOM gépet...kifogott RAJTAD...kár vót ÉRTE ojjan gyorsan ROHANNI...nemde?
Gondolom mossmá ŰRHAJÓ bonyolultságúnak tűnik ez EGÉSZ szerkezet...így PÁR nap távlatából...mert RÁgyöttál hogy lehet SÍR körül szarni...meg SZAR körül sírni...na most az UTÓBBI verzió kapott hejjet.
De NE aggóggy...az ember álltalában KÉCCER örül valaminek...mikor megveszi...meg mikor elaggya...csak VÁRJÁL türelmesen.
HusaberG találkozó a FB-on is!
Sokan már NEM lesznek...legalábbis BERGESEK...
Értesz is hozzá amint LÁCCIK...igényes is vagy(ha már ijjen IGÉNYES taligát toltál haza,ebből gondolom)...szóval NEKED nem akadájj a GENERÁLL...
Aztán mire lesz a HUSSABERRG talállkozó addigra TÁKOLD össze...vagy a két kerekből csinájj egy SZEKERET a maradékot meg pakold FEL rá...mint KOLOMPÁR ÁLEJÁNNDRÓ...aztán GYERE mindenképp!
jó csávó ez, csak amikor kifogy a szer az erekből akkor nyűgös és kötekedik
Még a végén csak jó lesz...ha máshogy nem hát PAPÍRON.
FIKTÍV számla...de hátha):)
http://www.kepesmotor.hu/husab...
Vagy má meg se ismered? Vagy nem akarod...:)
Gondolom mossmá ŰRHAJÓ bonyolultságúnak tűnik ez EGÉSZ szerkezet...így PÁR nap távlatából...mert RÁgyöttál hogy lehet SÍR körül szarni...meg SZAR körül sírni...na most az UTÓBBI verzió kapott hejjet.
De NE aggóggy...az ember álltalában KÉCCER örül valaminek...mikor megveszi...meg mikor elaggya...csak VÁRJÁL türelmesen.