Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

REMÉNYKEGGYÜNK...hogy megjelennek a "mérnökök" is az igényesen FELújított gépeikkel...addigra CSAK készen lesznek...merrmég most NAGY a KÁOSZ...nem PUKKAN a gép...nem visít a FÉK:)
Majd beírom ide is a részleteket ha körvonalazódtak, de FB-on tavaly is jobban ment a kommunikáció, ha úgy van majd keress meg és akkor tutira nem maradsz le róla.

Remélem az idei meghozza a tőle várt létszámot!
megyek
Ennyi!
HÁT MAGAMRÚL beszéltem..nem MÁSRÚL..ÉN ÉN vagyok...

NEM is KÖtexek...
Figyu, itt Te vagy az aki mindenkivel kötekedik és nem én. Felőlem az jön aki akar.
Oszt ODAtalálunk?

MAGAMfajta ANTIszociállis,EXHUSSAberges KÖCSÖG is mehet?
Brezova (Gyöngyös) vagy Kakucs! DE előbb még megvárok pár versenynaptár kialakulását, h ne essen egybe semmivel.
NEM lesz kavarodás?

HOL lesz? a BIKKBE valahol?
Mindenki azzal jön amivel akar, a lényeg a jó hangulat!
KÁTÉJJEMMEL lehet menni?
Idén is szeretnék egy Husaberg talit összehozni. Lassan el is kezdem szervezni, oda kötelező a megjelenés!
néha járunk a bükkbe. remélem egyszer találkozunk
az ám!
nagyon jó néz ki
Hát...ha annyitúl KIleheli a LEKÉT akkor má baj van...

Amúgy meg nincs BAJ...mer mossjut eszembe hogy ÉN jómagam nem is tudok KEREKEZNI...
Mindenkinek más a szép! Nekem meg a fekete design jön be nagyon!
Nem adom, senkinek. Pár éve volt ilyen elvetemült korszakom, de meg is bántam. Én figyelek rá, mások meg csak a lelkét akarják kihajtani.
feketében nem szép
nekem csak a kék-sárgára indul be a vérkeringés
Figyejjémán...IDEadod majd eccer egy KÖRRE? Nem a pájján...hanem KINT a HÁRMASON...ha felmegy GYÖNGYÖSI parton ott a szőlők mellett végig EGYkeréken akkor az má JÓ...

Miccólsz?
NA látod...az má JÓ lenne...de ittvan má az MINGYÁ...
Vagy inkább ez!
nőknek berg:

Jót nem tudok én se mondani. Bergi téli álmot alszik. Vasárnap voltam felébreszteni, megjárattam egy kicsit. Lehetne már tavasz, h tudjak menni pályázni Brezovára!
MI a hejjzet BERGIKE?

Meséjjémá valami JÓt..mert itt már a baj NEM kicsi...csak TRAGÉDIJJÁKKAL találkozik az ember...