Valószínű, hogy csak annyira lett "felújítva" a motor, hogy éppen el lehessen adni! Nincs kizárva, hogy a nálam lévőt is hasonló karakterek szervizelhették! Egyébként azt meg szabad kérdezni, hogy milyen gépet és mennyiért sikerült tőlük szerezni?
Ezzel a gyerekkel vigyázni kell! Ő meg a paraszt haverja adtak nekem el egy motort két hete úgy h azt állították hogy teljesen fel van újítva a motorja! utólag kiderült h kuka kb a blokk! úgy esztergáltak bele acélból hüvelyt dugattyú minden irányba lóg ! nem hajlandóak kárpótolni! Hajtókarról nem is beszélve...! Azembernek szakmai tudása NULLA! azt modta, hogy egy hengerfejtömítést annyiszor lehet felhasználni amennyiszer akarsz..
Sziasztok! husaberg fs 650-hez szeretnék rendelni alkatészeket de eléggé gyenge a felhozatal! Hüvely, hajtókar, dugattyú, tömítés szett stb. Tudnátok linkelni oldalakat ahonnan bebírom szerezni a cumókat? előre is köszönöm!
Nekem a váz le van dugózva! A hengerfejen az egyik le van dugózva a másikon van egy tömlő csatlakozó azon egy gumi cső, és be van iktava egy üzemanyak szürő lásd a képen. Hogy a gané ne menjen a motor térbe és le van vezetve a többi cső melle.
sok sikert!
Az én bergemet is ő csinálta, meg még itt a fórumról egy pár darabot, de azokkal eddig nem volt baj.
sok sikert!
MAX KISZÍNEZEM
Azt az ADBLÚ tarrtájjhoz kell csatlakoztatni...akkor hozza a NORMÁT...