Olyat kérdeznék aki ért is hozzá: picit csipkedi a berg az olajat. 10:50 castrol van benne. na én most milyen fajta olajat rakjak bele 15:50 esből. mert azt mondják hogy a castrol az fos. köszi előre is
Üdv! A segítségeteket/tanácsaitokat kérnem, FS 450 E vásárlással kapcsolatban. Régóta vágyom egy SMre aztán elérkezettnek látszik az idő a pénztárcámnál, hogy nagyságrendileg 600e forint körül be is ruházzak. Találtam ebben az árkategóriában a fent említett típusból. Nagyrészt 100km alatti élmény motorozásra használnám. Városban, melóba szaladgálni, egy-két rövid de annál kanyargósabb túrával kiegészítve. Kíváncsi lennék a tapasztalataitokra, szervíz igény, kezelehetőség, fogyasztás és egyéb mérvadó szempontokról? Előre is köszönöm.
szerbusz!a tünetek teljes mértékben megegyeznek azzal ami velem történt.
nekem főtengely csapágy morzsolódott el!
reméljük neked nem, de teljessen ugyan ez történt velem is, még a hang is amit adott :D
Hali!
A mai motorozáskor megszorult a berugókar a gépemen.
Már az első rúgásnál éreztem valami akadást és egyszerre egy ugrást is,mintha eldarálódna valami.
De beindult a gép!
Elmentem motorozni,ment is a gép rendesen.
Míg egyszer le nem fulladt,berúgtam ua. a jelenség megint.
Elindultam,és ekkor rántott egyet a moci,mentem kb. 100 m-t és besatuzott.
Sebességet lehet váltani,de a berugókar meg sem mozdul,meg persze az önindító sem.
Elvileg a motorban 10üó. van,Kecskeméten csinálták A-Z-ig.
Remélem csak a berúgó mechanizmus ment szét!?
Ha valaki tud valami okosat,szívesen fogadom!
Ja,meg valami jó szerelőt,Vas-Gy.M.S.-megyében.
Köszi!
Üdv mindenkinek!
Fe450 esem van! 2005 ös.
Nekem egy Gyári kilométer,üzemóra számlálóra lenne szükségem!
Sajnos ami a motorban volt eltörött.....
a motor most esik átt egy teljes szépítés újjításon és ha tudnék szerválni egy ilyen órát akkor lenne egy szinte "tökéletes" gyári supermotom!
vettem egy husaberg fe 400 2002 oninditos es nincsen rajta feszultsegszabajzo,meg nem nagyon tudom beinditani, mind lo vissza a karburatorba.es amikor onindtozok nem ad szikrat.nem tudsz segiteni?
nekem főtengely csapágy morzsolódott el!
reméljük neked nem, de teljessen ugyan ez történt velem is, még a hang is amit adott :D
A mai motorozáskor megszorult a berugókar a gépemen.
Már az első rúgásnál éreztem valami akadást és egyszerre egy ugrást is,mintha eldarálódna valami.
De beindult a gép!
Elmentem motorozni,ment is a gép rendesen.
Míg egyszer le nem fulladt,berúgtam ua. a jelenség megint.
Elindultam,és ekkor rántott egyet a moci,mentem kb. 100 m-t és besatuzott.
Sebességet lehet váltani,de a berugókar meg sem mozdul,meg persze az önindító sem.
Elvileg a motorban 10üó. van,Kecskeméten csinálták A-Z-ig.
Remélem csak a berúgó mechanizmus ment szét!?
Ha valaki tud valami okosat,szívesen fogadom!
Ja,meg valami jó szerelőt,Vas-Gy.M.S.-megyében.
Köszi!
Valakinek nincs esetleg elfekvőbe husaberg-Ktm teleszkopvédő műanyag idomok ?
Fe450 esem van! 2005 ös.
Nekem egy Gyári kilométer,üzemóra számlálóra lenne szükségem!
Sajnos ami a motorban volt eltörött.....
a motor most esik átt egy teljes szépítés újjításon és ha tudnék szerválni egy ilyen órát akkor lenne egy szinte "tökéletes" gyári supermotom!
Miért kell feszültség szab?
krosszmotorok.hu