Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap visszaalakítom, meglátjuk mi történik! Az egyik csővel tisztában vagyok hogy a vázba megy, a másiknak hol a gyári helye?
NEM paraszt vót az..hanem egy NAGY SÜGÉR...aki asse tutta mijjen rendezvényen van...öszeforgatták kapásból mint bolond a RUBIKOCKÁT...oszt hagyszójjon:)
Ti száz hogy rokonyok vagytok
Kedves(DEAR) TOSI....

Engem a nagy KOPASZ ZARÁNDI KOS ellenfélnek TEKINT...netán RIVÁLISNAK...(nem KARRNEVÁLLNAK hanem RIVÁLLISNAK)...ÉN próbállnék vele barátkozni de MINDIG csak szaladna nekem mint a VIDEJÓN a motoros CSÁVÓNAK:)
jó hát a parasztgyereknek mindig több esze van mint a mesternek
Kedves KÁTÉJJEM a gasgas fórumon van a zarándög nevű ember hát a stílus nem kicsit hasonló talán rokonok is vagytok vagy kollégák
Az megint más hogy KIvezeted...de az HOGY BEvezeted VISSZA az má GÁZ...KARRTELLGÁZ:)
Az má szerintem viszagyön a DUGÓ mellett..meg ahol TUD elszelel...:)

OKOS megoldás....LÁCCIK hogy a MESTEREK tisztában voltak a MIÉRTEKKEL és a HOGYANOKKAL...ez SZERINTEM valami EURÓ HATOS környezetvédelmi megoldás lehet...
na ja inkább egy generál kellett volna a gépnek
de
zsiguli simán elment 50 ezret is olyan megoldással hogy levezettük egy slaggal a kartergázt a váltóhoz alulra mert bekoszolta a légszűrőt 100km alatt
Csak azt kérdezném csendben, hogy a kartergáz, amit az a böhöm nagy dugó termel, az hol távozik, ha elzárták az útját? Max a szimmeringeken, meg a tömítéseken keresztül...
HÁT...ez a MINŐSÉGI munka ami láccik NEM sok jóval kecsegtet...de legyen szerencséd.....
Sebaj...Nagyon rossz tünetei nincsenek még, legalábbis én úgy gondolom. Majd meglátjuk...
MAJD el fogod ha FEL kell újjítani...mert EZT biztos hamarosan FEL kell boncolni...a TÜNETEKBŐL itélve....
Hát igen, sajnos a blokkba nem látunk bele. Menni megy végülis, szóval azért nem dobjuk el
SZAKÁLLGYURI...EZ egenyesen WUNNDERRSŐNN...már ránézésre is EZ tűnik ki ebből a kis részletből...

EGYMÁSBA dugva a KARRTERRGÁZCSŐ...igen BABA...minőségi DARAB...NEM vitás....és MI lehet még ami nem láccik?
Ledugózva le van! Speckó parafával Nem bízták a véletlenre! Csak én attól tartok, hogy nem nyom így szét valamit?
A hűtő szélén látszik a kartergász nyomokba
Ez azért van mert
Ha fejtetőn van a motor ami az enduros szakmában benne van akkor ne folyón az motorolaj a vázon keresztül a karburátorba!
Egyébként ötletnek nem rossz csak a megnövekedett kartergázt miért nem vezette ki nekem szpesziále kivan vezetve
Remélhetőleg a váz meg la van dugozva
Nos elhoztam ma a gépet. Mondom szétkapom, megnézem a légszűrőt, gyertyát és cserélem. Nos a mellékelt képen látható látvány fogadott, mennyire életképes ez így? Az egyik csőnek ha jól sejtem az írásokból a vázba kéne menni-e? Mi késztethette őket erre? Nem lehet baj ebből? Az értelmes építő, segítő szándékú hozzászólásokat megköszönném!
Ahogy vót ÚGY vót...mossmá NE mentegetőzz...FÁTYLAT reá...

ÉN se BERGELEK...nincs pézem má KILENC deci olajjra se...nemmég TÖBBRE...így a HUSSABERGES múltat akasztottam a szögre:)
Már nem nagyon, tudod szokásos.... vettem egy jót leharcoltam nem volt lóvém még olajat cserélni se aztán eladtam egy baleknak. Na jó nem így volt, de valóban eladtam és nem basztam át senkit.
KTM-éknél kapsz hozzá mindent. Az alkatrészek árai nagy általánosságban hasonló a ktm-ekéhez max egy kicsit drágább de nem olcsóbb.
Má nem husssaberrgelsz?