Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok szükségem lenne egy komplett husaberg váltóra 4 vagy 6 mindegy de komplett legyen.
Hali!
Ma szétszedtem a mocit!
Teljes mértékben igazad lett!
Főtengelycsapágy recseg ropog.
El vagyok kámpicsorodva,itt a jó idő,meg a Jézuska is teljes felszerelést hozott,a gép meg beteg!
Az ideg megesz,na!
Sziasztok.
Tervezek venni vagy egy komolyabb Supermotot..
Kinek milyen tapasztalatai vannak,illetve ki milyen motoros ruházatot ajánl? (Protektorok,sisak stb.. )

Köszi.
Írtam másik e-mail címről.
Már kétszer reagáltam, de citromail-t visszadobja sajna.
írtam!
martonp57kukacgmélpontkom
Helló!
Tudnál adni egy e-mail címet. Kérdeznék valamit!
Rm 250 4 t be is mindig agipot raktunk. Faszán ment vele. Az szerintem is jó anyag. 3600 Ft volt a power 1 castrol azt az gyenge muzsika amit tud ha meg eszi a motor, de a másik fajtát meg nem.
azért csak van valami köze a minőséghez....
bár attól hogy drága nem biztos hogy jó
VB-s olaj bammeg Jövőre ezért emelek nem keveset,me szar a teló,de mindent mi nyerünk Pedig, azokba is AGIP volt Kopás belül szinte nyulla,nem úgy mint a fullos olajakkal.Azért ez sem mindegy
Hát nyilván nem az ára fogja meghatározni hogy milyen egy olaj.
Én nem ócsárolok egyet sem bár van olyan olí amit az életembe többet nem veszek és az nem a floriol.
a drága olajak lehet csak a "jómarketing" miatt kerülnek sokkba
szóval akkor az olcsó is jó lehet?
semmi változást nem vettem észre a 7100 után se hang se váltó se semmi
a huskiba meg a millébe én is azt töltök, de vagy 2ezrenként cserélve, a bergbe meg motul 7100 vagy nyáron 300v 10-60 10óránként. régebben még az ipone-t istenítettem, de az eltünt vhogy a piacról
Jaaa,az ára szóval akkor azé szar Felrúgtam velük a szerződést,de csak jót tudok arról a szarrol fírkálni
mittudomén
2500ért csak nem adnak selyemhernyót
aztán ebbe még a posta is benne van
Na ,akkor fejtsed ki,hogy miért alja olaj? Írkálsz már te is hülyeségeket
nekem az agip 10w60assal hibátlanul üzemel a husky
pedig az nagyon alja olaj
jó motor nem finnyás
castrol10-50 power1 valóban egy silány szemét soha semmivel nem volt olyan csattogós a váltóm mint azzal, ki is basztam a motorból. ennek lassan 10 éve,pedig akkoriban még nem is hamisították olyan mértékben mint most
Na ezt nem tudom de az tuti hogy mielőtt nem volt lecserélve az olaj, addig egy szemet se füstölt. Ahogy belebasztam a 10:50 castrolt kezte a kéket nyomni. nem is hajtottam vele max egy órát. Azt mondja egy szerelő hogy ez az olaj meg ég. Motult mondogatta ő is hogy fasza.
XADO 10W - 60 4T MA én már csak ezt használom, ha akciós webshopon annyi majdnem mint boltban a castrol.
Aki azt mondja hogy a castrol fos az az ember maga egy fos.
Szia.Nekem van egy.202417050
Szia.Csak rugásra fog indulni,az önindító nem tudja megforgatni annyira,hogy szikra is keletkezzen.Add el róla.Berugást meg meg kell tanulni,hogy honnan milyen állásból kell megrugni.Adj egy kis időt magadnak.
Na megpróbálom. Köszi