Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Keresd meg Palcsit, 70/háromhathárom0négykettőhárom

Ha neki nincs, akkor senkinek, csak gyáriban.
ÜDV!
Valakinek lenne esetleg elfekvőben 15ös lánckerék előre meg egy farokidom?
Jolvan. Nekünk két 600-as van.
oké én hiszek neked nekem 95ös 400as fe volt.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Így tudtam megoldani!
Szeretem ha nem jeleníti meg a képeket!
A dokumentumok:
Tényleg nem a vitatkozás kedvéért de én ezt az állításomat ezekre a gyári dokumentumokra alapoztam és persze a szememre mert hogy van 1997-es FC meg 1992-es FE is. Tehát megvan az összehasonlítási alap. A 31-es alkatrésztől kezdve.
ja és nem fordított telós és csak berúgós.
hali.
ez a kézzel csavaros fém szűrős.nem ez nem az,egy ismerős motorja csak elvitte átnézetni Pilisvörösvárra és azt mondta a szerelő hogy 30 fokkal el volt rakva a gyújtás és "beállította" vagyis szerinte beállította azóta csak durrog a motor és nincs más.
2000 előtti bergből nincs olajpumpás. Az amit te mondasz az csak papírszűrő.. a régiekben a kézzel csavarható kupak mögött fémszűrő volt. Kb ennyi a különbség, olajpumpa csak az új KTM-Berg féle blokkokban van
Ha tényleg 97-es akkor az már olajszivattyús. Az olajszűrő fedele elvileg piros vagy szürke gyárilag. De az alapvető különbség hogy 2 csavar fogatja a helyére, az előtte levőknek menetes. Meg az első teleszkóp is felső becsúszásos nem fordított kéne hogy legyen. Meg a fék is más stb. A gyújtást igazából csak kb 5mm lehet állítani, de az már pont elég hogy ne induljon be. Öcsém motorját is rugdostuk de sehogy nem indult. Aztán stroboszkóppal megnéztük, hogy nem volt jó helyen a gyújtás. Esztergáltunk egy lehúzót hozzá beállítottuk és azóta jó. Arra kell figyelni, hogy a lendkerék lefogató csavarja is balos meg a benne lévő menet is. Talán 15-ős laptávú dugókulccsal lazítható. Am ha jól tudom Pesten is van KTM. Talán ők tudnak segíteni. Ez a képesmotoron hírdetet motorhibás 150 000-ér?
hali.
az eladó szerint 1997-es a motor amúgy nincs rossz állapotban csak egy szerelő elrakta rajta a gyújtást .
Helló. A szerelőben nem tudok segíteni. De ha csak a gyújtás beállítás a probléma akkor attól nem kell megijedni. Csak egy stroboszkóp meg egy pálinkás toll kell. A lendkerék lehúzóval lehettek csak bajba. Amúgy milyen évjáratú a Berg?
Azt nem de 1 jó tanács NE VEDD MEG!
Sziasztok.Lenne egy kérdésem,szeretnék venni egy Husaberg FE 600-ast aminek nem jó gyújtás beállítása.Tudna valaki egy normális szerelőt Pesten vagy a környéken.Előre is köszi.
husaberg koplet gyujtás eladó 06304053450
eladó husaberg motorblok alkatrészek amik a képen vanak fe350-évjárat nem bisztos 1990-96-ig

érdeklődni csak telefonon 06304053450
Legyél kemény BERGI...hallod!:)
Remélem ERRE az lesz a VÁLASZ:Az leszek bazmeg...KŐKEMÉNY!

DejótNEVETTEM...
Most koltozok Gyöngyösre, meg Kecsot amúgy se annyira szeretem. Meg meglátom hogyan leszek addig.
Ha az időjárás engedi, az Októberi sumo-n is lehetne Berg tali Kecsón.
Sajnos ez az igazság, de a hülyegyerek nem fog eljönni a találkozóra sem. Ha igen leoltjuk, aztán huzhat a picsaba.
ÚGY legyen...

De sok BERTI fogja végezni a HÜJJEgyerekek mancsai között...mert ugye a GAZdi se mindegy.(NEM a SZOVJETT teherautóra gondoltál TE sem gondolom a GAZdi NÉV láttán)
KEZET szándékosan NEM írtam...