Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello nincs veletlenul egy husaberg fe 400 2003 feszultsegszabajzod?
Haj holnap megpróbálom megnézni, tegnapi meg a mai nap esélyt se hagyott hogy tudjak vele foglalkozni.
nem raksz fel egy kepet legyszives
KTM elcé 4 -é nem lehet bele jó?
Akkor ami nekem van nem jó.
en se tudom hogy pontosan milyen kell mert anelkul vettem a motrot.de asszem 5papucsos kell legyen
Tegyél fel képet melyik fajta kell, nekem van 1 de két fajta létezik ezért kéne a kép.
sziasztok nincs valakinek veletlenul egy husaberg fe 400 2003re egy feszultsegszabajzoja elado?
Elkészült a gép, az első próbanap
Oké, rendi-csek!
Majd szólok!
Ha mégis meggondolnád magad, adok egy ilyent neked te meg nekem adod a Salamon töke csővet!
Szerintem ez egy tisztességes ajánlat az a minimum hogy én jól járjak a többivel meg ne foglalkozz.

Nem, nem! Ilyenre nem! Csak a hagyományos meztelen vagy sejtelmesen meztelen női testre gerjedek ami valamiért tetszik!
Albi ilyenekre gerjed, egy téli hétvégén a tévé előtt megoldaná.
Nincsen ennek semmi baja ez csoki cső!
Rat style leömlő valakinek?
10-15 óra között szoktam cserélni szűrővel együtt. (sosem pályáztam vele)
Jelenleg: Motul 15w 50 factory line olaj van benne.
Azóta vettem már előre ujjat, de attól még érdekelhet főleg a hátsó!
Amúgy meg hazudtam mert nem 14 volt elől hanem 13 de nem tudom minek...
Most a 15/40 el istenkirály a taliga!
Akkor jóvan akkor.
Neked ígértem a lánckeréknézést azt hiszem. Múlkor átnéztem de a kawámhoz találtam vagy hatot, tuti meg van valahol a bergé is de hol, majd még nézem, nem felejtettem el, de tél van hideg van, lelassultam.
Kúl, jó motorok ezek ha jók.
Mennyi óránként cseréled?
Tedd bele nyugodtan csak ne kevergesd nincs annak semmi baja.
Motul verseny olaj az mit takar?

Akitől vettem a vasat ő Motul 5100 technosynthese nevű csoda olít használt ami totál nem jó a Bergbe. Állítólag valami verseny szerelő vagy mi ajánlotta ez úton gratulálok neki is!
Talán te vetted meg?

Korrektül adtam el, még palcseeval is beszélt a srác aki a blokkot összerakta, szóval tudott mindent amit kellett a többit meg látta, próbálta stb... Ha kérdezte volna hogy amíg nálam volt mindig tiszta volt e megmondtam volna hogy SOHA!
Szevasztok Berg-esek,újra Berg-elek!
TAZz...és ELADÁSKOR...hmm...

És a BECSÜLET,korrektség HOL maratt? A FELÚJÍTOTT,GONDOZOTT gép MÍTOSZA?
A motor nemrég esett át egy teljes blokk felújításon, ennek ellenére 2 olajcsere között még mindig kell utántöltenem egy keveset. A motorban jelenleg Motul verseny olaj van. Az alább említett Liqui Moly olaj-al szoktam utántölteni egy nagyon keveset ha úgy látom, hogy szükséges. A kérdésemet azért tettem fel, mert több helyről hallottam, hogy (felbontás után) egy idő után veszít az olaj a kenéséből. (ezért nem mertem csak ezt az olajat belerakni olajcserekor)