Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valami ragadt rám 5 év alatt.
Ahogy a tisztelt hölgy mondja
Olyan 9 deci megy bele és hidegen is kellene egy kicsit látni az olajat. Melegen még sosem figyeltem.
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy hideg motornál nem látni az olajszintjelzőnél az olajat, de melegnél kb félig van az ablak, mennyire normális ez? Illetve le szeretném cserélni benne az olajat, milyen és mennyi olaj kellhet bele? A motor fc 550 elvileg!
évek óta nem veszek motult
rájöttem hogy semmi szükség nincs rá
a yamahába 1000ft-os elf olaj van, a huskyba meg az eni-nek címkézett agip
de hamis castrolt sem vettem, pedig állítólag abból is van sok a piacon
max a kutyám ami hamis
vettél már hamis motult?
Valaki biztos megnyerte, de az nem én voltam. Amúgy is csak poénból regeltem.
Köszi! Neked is viszont!

Született a Fox-os kép versenyből valami eredmény?
Bergelésben gazdag Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!

"Csak a BerG"
Az fe 350 nek tényleg van olajszüröje arra a papirszűröre gondolok? Sajna a TE 350 böl kihagyták. Pedig nagyon el kellene benne!
Ez lenne a motul védjegye az illata? De tényleg olyan érdekes szag. A hamisnak nincs szaga ezekszerint ?
lehet hamis a motul.......
van neki jó szaga? olyan samponszag szerű
szabadkai piacon pár éve kannaszám vettük a hamis olajat fillérekért a láncfűrészbe lánckenőnek
kilencvenvalahányas fe350nek van szűrője 2db is
A 90-es évekbeli (92) husaberg ekben sincs olajszürö mint a hqa ban.
Az olajal kapcsolatban; kb 1 hónapja cseréltem le a hqa te 350 be az aqip 10w50 olajat, motul 5100 10w50 re es azota hidegen eléggé füstöl. Nem ertem!
Arra túl üzemórás gép, drága az alkatrész hozzá. Volt ilyenem, 16eFt a főtengely csapágy darabja, 45 a dugó...Évente 100e Ft ráment. Ez a gép szerintem kapott rendesen. Nekem van egy 91-es suzuki dr650r forgalomba helyezhetően, 24e km-el. Motorja, futóműve hibátlan, most cserélem a fékbetéteket, hátsó féktárcsát. 250e-ért odaadom.
Picit nehezebb, de ha rendesen cseréled az olajat 100ekm-ert is elmegy.
A kép illusztráció, de ez a típus.
Hát elnézve a kipufogó profi felfogatását, meg a szemmel látható hiányosságokat az ára nem meglepő és szerintem az sem hogy a bele is trehány mód lefutott kb az árát rá lehet költeni egy generálra abból meg kapsz értelmesebbet is.
Sziasztok!

Mit gondoltok az alábbi motorról? Mire kell ennél a motornál oda figyelni? Érdemes lenne megnézni?
Erdőzni kellene meg néha kis túra,homok bucka mászás.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/husaberg/husaberg_fe_600-63
15445

Köszi előre is!
Okés. Kössz azért.
Pár napja eladtam.Sajnálom.
A víz csőbe lehet bekötni.A jobb hőleadás miatt.
mi az a rézcső ott baloldalt?
Helló. Ha Mura692-nek nincs szüksége rá lehet hogy érdekelne a váltókar. Valami hozzávetőleges ár és állapot? (Főleg a fogaknak az állapota) Előre is kössz!
Szia.Van egy komplett fogaskerék sorom.