Sziasztok!
Esetleg ismeri valaki ezeket (vagy ezek közül bármelyiket) ? FE 550 E FS 650 E FS 650 E
Ja és ha valaki szánna rá időt hogy csak úgy kb leírjon pár alap dolgot ami olyan "Berges" tulajdonság (mint a KTM-nél a kuplung csörgése pl) meg hogy mire kell odafigyelni ezeknél a gépeknél megköszönném Akár mail-be is jöhet hogy ha úgy jobb (dorikex@gmail.com)
Köszönöm
HA ez az a motor akkor ennek vmi száma hiányzik,DE elvileg van róla hivatalos papír! ezt onnan tudom,mikor nekem volt 450em cserélni akart az egyik volt gazdája és akkor mondta hogy anno ezt ellopták,kiköszörülték,de megtalálták és a kpm adott rola egy hiv okmányt hogy mi is történt,meg ellátták vmi motorkóddal vagy vmivel... de am meg fel kell hivni! és rá kell kérdezni hogy mi újság a kódok terén...
Sajnos ez van. Ha nem használom minek álljon a garázsba. Egyre kevesebb időm lesz motorozni. Idén még párszor szeretnék eljutni Visóra,de lehet csak a Berg találkozó lesz belőle. Mindenáron nem akarom eladni, majd év végéig kiderül.
már nem azért,DE 100ezerrel többért van normális,valós évjáratú motor is! berg fe450 2005ös! és az előző gazdája olyannyira vigyázott rá és megadott neki mindent hogy nacsak...2012ben adta el ennek az illetőnek aki most árulja kihasználatlanság miatt! ha nincs ennyivel több pénzed én azt mondom érdemes várnod vele 1 hónapot és addig ha dolgozol tedd hozzá és vegyél egy normális motort! az 550irányár,simán alkudható és legalább megbjzható forrású a motor! keress rá szanbergre,meg van egy másik berg forum is kérdezz oda is be ismeri mindneki ott van a volt gazdája is a gépnek! igazán nem beleszólni akartam,csak ha van lehetőséged akkor olyat vegyél ami jó is,mert amit linkeltél,még a hirdetés szövege is cinkes...
ráadásul force kivitel amit én ajánlok,lényegesebb változás nincs a sima fe450hez csak fekete rajta ez az... és legalább 2005ös öninditós,megbjzható forrásból! várj a vételell és gyűjts még egy kis pénzt hozzá!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/husaberg/husaberg_fe_450_e-6560420
papír nélkül vagy azzal,tök mindegy,berget egyszerűen csak nagyon olcsón lehet eladni,vagy olyannak akinek már volt vagy ismerős körből tudja h igen csak jók! de jobb lenne ha lenne rendszám,vagy legalább vmi kisérő okmány...am meg sok a 700is... hiába 08as a motor!
először rakj be egy képet ide sztem arról is meglehet mondani..
vagy gugli
vagy Motormágus mondá a másik forumon:
Alvázszám karakterek 1989-2001 : YU7kezdet után következik a modellkód:FE(enduro) FC(cross)FX (crosscontry)FR (ralley) FS (streetlegal) Ezutáni szám a motor méretére utal :3 (350) 2(400-470) 5)501-550) 6 (600) 7(650) !Következő betű vagy "E"(önindítós),vagy "K" (berugókaros) Ezután egy szám következik ,ami a hátsó kerék méretére mutat :7 (17) 8 (18) 9 (19) ! Ha itt 3 -ast látsz, Special figure
for the USmarket. Ezt "X" követi ! Ezután jön a karakter, ami a modellévet jelöli! "K" (1989) "L"(1990) "M"(1991) "N"(1992) "P"(1993) "R"(1994) "S"(1995) "T" (1996) "V"(1997) "W"(1998) "X"(1999) "Y"(2000) "1"(2001 "2"(2002) "3"(2003) Ezt követő szám a sorozatszám !(adott évben legyártott darab)
2004 utáni: Kezdő betűsor. "VBK..."A lényeg, az "M" betű előtt található (10. karakter jelöli a modell évet! (Pl."7M" 2007 es)2010 -től, az ABC betűivel jelölik! ("BM" 2011)
Sziasztok.Segítséget kérnék tőletek Találtam egy fe 400 at csak nem tudom hogy valóban 2004 es évjárat.Miből tudom megállapítani pl:motorkód vagy alvázkód hol tudnék utánajárni.Segítségeteket előre is köszi.
Hát figyelj,mosd le szépen, lőj egy pár jó képet aztan Megkell próbálni hirdetni. Megfogod látni milyen a kereslet, de sajna a motorpiac haldoklik elég rendesen. Próba szerencse az emberek qrva jót akarnak venni apropenzert. Dehát evvan. Próbáld meg dobj fel egy hirdetést.
Esetleg ismeri valaki ezeket (vagy ezek közül bármelyiket) ?
FE 550 E
FS 650 E
FS 650 E
Ja és ha valaki szánna rá időt hogy csak úgy kb leírjon pár alap dolgot ami olyan "Berges" tulajdonság (mint a KTM-nél a kuplung csörgése pl) meg hogy mire kell odafigyelni ezeknél a gépeknél megköszönném Akár mail-be is jöhet hogy ha úgy jobb (dorikex@gmail.com)
Köszönöm