Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

400 at adok érte
Hali!
2008-as Fe450 mennyiért lehetne hamar elpasszolni? okmányok nélküli, 5000km?
Szerintem ezzel a kérdéssel is fordulj a bergek nagy ertojehez Bencsik Palcseehoz.
Köszi, hogy időt töltöttél vele hogy megnézd! Akkor még jó hogy nem rendeltem meg pedig minden más méret egyezik csak a vastagság nem. Az fogott meg, hogy 1400 ft/darab áron hozták volna! Még egyszer kössz!
Pár hónapja raktam fel én is! Nem mondom kipróbálnék egy ilyet..
de az én 650-esem blokkját nem adnám oda érte!
Nem lehet rossz
Csak azért kérdeztem mert ajànlottak nekem jò àron, csak darabja 3mm vastag. És nekem soknak tünik!
palcsee

itt senkise tudja
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy tudja e valaki egy 600-as 92-es Bergnek kb hány mili vastag az új kuplung lamellája (a kopó)? Előre is kössz!
Eladóvá vált az SM szettem, ha valaki pont ezt keresné netán!
http://www.kepesmotor.hu/felni...
pályán mennyit megy üo át ? valami titka biztos van hogy ilyen sokat megy. lehet én nem hajtom ellégé
Pályán egy nap 2 üzemóra a reális, ehhez képest rengetegnek tűnik az a 110.
pályán biztos sok lenne 100üo de közúton olyan hamar belemegy
Te is tudod pontosan hogy az sok! Üzemórás motorról beszélünk tehát sok! Érted?!

Fasza hogy ennyit tudsz menni egy szezonban sok túra beállítottságú nem hoz ennyit össze!
mér az sok ? 2 éve 160at ment
110 üzemórát? Nem semmi!
tavaly csak 110 et hajtotam bele . de most enduro lesz belölle ha összejön
Most lesz vadi új! Legalább tudod hogy 100-150 üó.-ig békén hagy!
csak a berg
Sajnos telefonon rendeltem.
Kibontástól függetlenül vissza kell hogy vegyenek mindent neten rendelt dolgot ha jelzel nekik 8 napon belül. 8 napos elállási jog alapján.De ha megtudod oldani akkor nem szóltam.Pont most jártam én is így csak 80ezer forintos dologgal és minden rendben ment.
A 2T odab.sz a 4T meg földhöz! Ez a mai napi igazság.
Semmi gond. Tudom csak amint látod kilett bontva és az már úgy gázos. De nem érdekes mert megoldom majd.