Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen tárgytalan.De azért köszi.Viszont ha 8 munkanap még nem telt el az átvételtől számitva és neten rendelted visszaküldheted.
Azért is írtam, mert nem akarom hogy ne legyen jó. Szerintem a tiedre az a kb 24 cm hosszú kell! Nem akarom hogy abba a problémába ess mint én. Gondolom akkor tárgytalan.
Hát cikkszám alapján nem jó. Azt már komment után néztem..
Hello! Nemtudom jólenne-e. Ez egy körübelül 18 cm-es szűrő nem az a hosszú. Ez egy duplaszűrős berghez való. Cikkszám alapján jó a tiedhez?
Szia.Engem érdekelne a szűrő.Ahogy nézem jónak kell lennie 2004 utánira ugye?
Helló! Nem érdekel valakit Berghez való TwinAir légszűrő teljesen új még motort meg olajat se látott! Magamnak rendeltem csak nem lett jó! Topfilter 19994/1999. 158194 a cikkszáma. Ár megegyezés szerint.
És érdeklődnék, hogy nem e tud valaki 158190-es cikkszámú szűrőt. Mert a Pinkmotors-nak csak 2 hét múlva lesz. Előre is köszi!
Szó szerint rengeteg munka eredménye hozta a "konyhára". Hiába, a Bergiért mindent!
(Kár, hogy Apa nem tud megérteni.)
Láttam is hallottam is teljesen jó az FP egy páran is ettől besírnánk ha ilyet hozna a Jeszuska!
Ja az is jöhetne... na meg egy akra!
Teljesen megértelek, remélhetőleg a márka szerviztől nem kapsz gagyi cuccot.
Egy Akrának én is, de szerintem ez én FP rendszerem is van olyan jó, csak külsőleg lehetne szebb.
Köszönöm a választ! Lehet én voltam túl elfogult ezzel a márkával szemben mert, hogy nem ismertem! Csak hát úgy vagyok vele hogy bármennyire régi a motorom nekem akkor is ez a legjobb és nem szeretnék valami gagyi alkatrészt rárakni.
én meg az árának

Még egy sima(szimpla) akrának is örülnék..

Az a dupla kipuff!
A Regina nem rossz márka, most nem tudom mi a helyzet, de egy időben Regina lánccal szerelték szinte az összes KTM-et.
Hopp a fényes berg videjón!
Nem nagy szám a videó de rajta van a fényes!

http://www.youtube.com/watch?v...
Köszönöm a választ! A lánc 15ezer volt és az egyik magyarországi ktm szervizből rendeltem. Csak csodálkoztam, hogy nem eredeti ktm alkatrészt küldtek és nem ismerem ezt a márkát, ezért bizalmatlan vagyok vele kapcsolatban.
Urak... 15-ös kis lánckerék Valakinek elfekvőben?
Rakd bele nyugodtan és ha kinyúlik akkor csere, de addig beleszalad pár üzemóra. Mekkora pénz ez a Regina, mert a szervizbe is pár ezres a lánc.
Előre is köszi!
Sziasztok! Érdeklődnék van e valakinek tapasztalata a Regina márkájú láncokról főleg a vezérműláncról? Milyen minőségű márka? Ki rakná föl a motorjára?
ÉRTETTEM
Már most el kellene kezdeni készülni a szezonra némi edzéssel, és akkor lehet nem esnél össze 28 fok felett. Na ne gyúrni menjél le az úgy se fog meglátszani rajtad , hanem komoly kardió vagy valami ütő-rugó küzdősport rádférne.
11 volt az a 8 . Ahogy az egészségem engedi. Ha megint ájulgatások lesznek, akkor marad a tavasz és az ősz.