Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motul 5100 télen 10w40 nyáron 15w50
Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Ti milyen olajat használtok a bergbe?
Nemrég került hozzám, és le szeretném cserélni. Róla lenne szó.....
Köszi a segítséget mindenkinek!
Berg Orgia! 0.36-nél már ott is vannak!

http://youtu.be/26J2n1dswQM
elképzelem ahogy az első képen lévő csaj egykerózik, hanyattesik oszt lemegy a csipájáról a máz
üdv
Érdeklődnék hogy 1999 es fe501 hez hajtókar? lehet még kapni? vagy mit lehet csinálni ha már csere érett?
van nézd vissza a topikban van kép is
motormatricak.hu bármit legyártanak egyedi igények szerint. Meg van egy Berges társunk is görgess vissza a forumon megfogod találni.
A csaj nekem annyira nem adja, dee a motor miatt vagy kedvéért megcsinálnám aztán haza motoroznék a Bergel!
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy nincs e valakinek eladó matricaszettje Husaberg FE-FC-hez 1989-1997-es évjáratúhoz?
Jól van, majd kiabálunk ha úgy alakul, addig is köszi hogy szóltál.
Ma nagyon komolyak vagytok
Egy FE 250 minden gyári alkatrészére szükségem lenne!
Első terelőszárnyad van? Kéne egy kis leszorító erő előre mert folyton fent van az eleje
Sziasztok!

Ha kell valakinek Berghez bármilyen gyári alkatrész szóljon, természetesen némi kedvezménnyel!
Ne is mond a Hondával meg a nagy dobozzal 3napos(P-Sz-V) balatoni túra körbe-körbe 450 km!
..nahát ez Geci durva GD fiam!
..hát akkor ennyi! Több nem fér bele!
Lehet menni vele nyaralni!

Persze, persze ... a piknik kosarat, smink készletet és az elengedhetetlen Hello Kitty plüssfigurát.
MIÉRT?
Nem tudod?
Mert ha elmész túrázni vele akkor oda teszed az olajat, olajszűrőt, szerszámokat stb...!
A legkényelmesebb változat! De most őszintén! Minek egy ilyen doboz supermotora?
Nekem is volt nagyon jó dolog, na de nem moto-n és sportmotor-on!

Szerintem ezek az emberek dobozmániásak!