Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Haverom az R1-ére mekkelt fel egy dobozt, az is egy szép baleset volt
Milyen érdekes, úgy írjuk: ott leszünk ha a berg is akarja.

Szóval ott leszek ha a bergem bergelni akar.
Azt hittem már soha nem látok ilyen fasza túra gépet
Je je!
Szerintem menni fog! De jól rá kell készülni!

Tessék neked is linkekre kattintani, és feliratkozni!

SmS-t megkaptam! Oké!
Én vagyok rá, már csak Berget kell rábeszélnem,hogy ne makacskodjon...
Királyság! Reméltem, hogy Rád számíthatok!
Rám számíthatsz bébyke, megyek!
Ha véletlenül szarni megy a teknika , akkor én majd este gyalog körbetolom a pályán, de csakis ríszegen
Mi adjuk az ötletet... Igaz Albikám?!
Szép napot Bergelők!

Azután érdeklődnék, hogy volna-e kedvetek egy motozós Husaberg találkozóhoz, hétvégéhez valamikor a nyáron?
Kakucs Magyarország közepe, ezért talán mindenkinek hasonló messze lenne, viszont elég sokan járnak oda és csak este 6-ig lehet motozni és ott van Visó (Gyöngyös), ahol ugyanannyi pénzért tovább lehet motozni, a pályavezetőség sokkal szimpatikusabb és a pálya is kanyargósabb, de ugye sokaknak messze van.

Ti mit gondoltok?
Kedves mind elindítottam egy felmérést a Terepmotorosok érdekében !
kérem látogass el a: http://www.teligaz.hu/viewtopi...
oldalra regisztrálj, s ha szavazol s segítesz terjeszteni a felmérést akkor a regisztráltak közt lesznek értékes nyeremények.

részletek a céljainkról lejjebb:
Kedves Enduro, Corss-os vagy egyéb terepmotoros társunk,

először is BUEK másodszor kellemes jövő évet kívánunk ami a sikereket, és a motorozást illeti.

Levelem célja a terep motorosok érdekében felmérjük kik is hányan vagyunk és mik az igényeink ami a motorozást jelenti.
Ennek első lépése az hogy mindenki aki ezt a levelet olvassa és úgy látja akar segíteni e cél megvalósításában (lásd lejjebb) az adja tovább a levelet, és segítsen ezt terjeszteni.

Terepmotorosok érdekében felvetett célok:
1.- Felmérni hányan vagyunk (kik vagyunk, cross-os, enduros, hard enduros, erdeli motoros, hétvégi, versenyző)
2.- mi a pontos igény ami a motorozás jelenti. (azért tesszük hogy tudván mi az igény abban az irányba dolgozunk)
3.- a fenti igényeket figyelembe véve megalakítsuk azt az érdek képviseletet amely a célokat megvalósítja az adott szerveknél, MAMS, erdészet, stb. stb
4.- Az érdek képviselet kidolgozza a felmérés alapján s beadja az adott szerveknek MAMS, Erdészet, stb stb az igényünk nyomatékát.
5.- Folyamatosan bővítse és az igények változása során tovább dolgozón a terepmotorosok érdekében.

Kérem látogasd meg a következő honlapot és értelem szerűen töltsd ki az űrlapot tudjuk a hangod és igényeid figyelembe véve dolgozni a célod, céljaink érdekében.

http://www.teligaz.hu/viewtopi... (felmérés)

Amennyiben az elvárt létszám, s sikeresen és jól kitöltött motoros igény felmérök között sorsolásra kerül 10 db terep gumi, 50 liter olaj. s egyéb nyeremények.
Nekem van,ha forog nagyon brutál hangja van!semmihez nemfogható hörgés.Eddig 7 üzórát mentem,semmi baja,nagyon könnyen motorozható.nekem tetszik
értem! köszcsi :D
ezt ismerem, valós, csak a 51lóerőt írta el a srác 71nek
értem.

2011 környékén kitárgyaltuk hogy max 1-2 év és el lesz felejtve. Hát bejött.
Volt.
Állítólag túl tartós a ferde blokk, nem fogy annyi alkatrész.
Amúgy valami új, szigorúbb EU-s normát nem teljesít, állítólag túl nagy a szívászaj, valami ilyesmit magyarázott itt, vagy máshol valaki.
csak vissza fordult 2013 ra a blokk? volt már ez itt téma ?

de jó is lenne, csak hát
Áhoj!

Alkatrészben nincs hiány! Kecskeméten a ktm/husaberg kereskedésben (Jani régi Husaberg szerelő) tökéletesen meg mondja neked milyen állapotban van a gép és mennyiből varázsolja ujjá!
Egy másik opció, Pali itt a fórumon Palcsee néven van fent szintén mindent tud a bergekhez és róluk!

Mivel nem egy gyakori motor a Husaberg Magyarországon és sok a tévhit a márkával kapcsolatban ezért neked is azt ajánlom, hogy olvasd végig ezt a topicot!
Az évek alatt gyakorlatilag mindent kitárgyaltunk, ami nincsen itt leírva az nem is létezik!
Sziasztok Bergesek!

Tudtok valami infót erről a motorról?
http://www.kepesmotor.hu/husab...
Gyári alkatrészek mennyire könnyen szerezhetőek be, esetleg jó szerelőt is tudtok ajánlani Bp-n és környékén?
Engem jobban aggasztana , hogy 3 éve áll! Ezt tutti szét kell kapni mert össze lehet ragadva a szívbillentyűi!
Bár mondjuk én azt vallom hogy minden berget szét kell szedni vásárlás után az a biztos!
jöttem a testvér márkához! http://www.hasznaltauto.hu/motor/husaberg/husaberg_fs_650_e-5971200 ez reális h 10 éves motor és 6000 km? azt sem nagyon hiszem hogy hobbi célra használt no meg a lóerő is 1 kicsit túlzás ha tényleg gyári a motor és hobbi célra használt nem lett agyon tuningolva :S
Fájin ez a bütykös!