Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És ez miért?!
Próbáltad? Jó volt?
Értelek!
sm szettről írj infót,milyen,slick gumi vagy utcai,fék, stb..ár? szín?
Hali mindenkinek!
SM első sárvédőt keresek, ha lehet sárgát...........
Ha valakinek van esetleg elfekvőben az kiabáljon legyen szíves!

gecsa: Osszad a népnek a BerG-et csak, hadd szokják
Valakinek egy Berg-et? '04 FE550s Force , kb. 5 üzemóra. Most járatom. Új benne a k.... anyja is.... + mindenféle (idomszett, sm szett alku kérdése). Kép még nincs, mert el sem hiszem, hogy készen lett
390
ha már a hivatalos kereskedő nem árul használtat,de még újat sem akkor valakinek gondoskodni kell a márkáról
ha van forrás,miért ne tenném,hisz kiba jó motorok,szerintem akik tesztnapon vagy ismerős által próbáltak már ilyen gépet,tudják hogy ..ci jók,akár az elődjeik!
na majd ha lesz időm egyáltalán használni,akkor majd írok,addig az 570esről összeszedem a gondolataimat

annyit mondok,hogy 350exc-k amiket most nagyon preferál az enduro osztály...nos a husaberg a ktm modelljét túlprodukálja,de valamiért még mindig inkább a narancs felé húz az átlagember... sajnos... de aki tudja, az keresi a 390est,mert eladó na az nincs belőle,az új árához képest pedig lényegesen olcsóbb
Idomoktól mennyiért válnál meg?
Ha má berg
Komolyan mondom olyan vagy mint egy husaberg kereskedő!

Próbáld le ezeket a vasakat és akkor te leszel itt az egyetlen aki 2010-es döntött blokkos 390, 570 végigpróbálta..!
És tessék leírni ide nekünk, hogy Te milyennek érezted őket.. milyen más típusokhoz képest!
Husaberg FE 390 2010es eladó... 80 üzemóra új kora óta,1 tulaj, hibátlan a gép,igaz enduro,de hátha valakinek ez a vágyálma! 1190000Irányáron eladó
van egy ugyan ilyen 2010es is de az 12üzemórás 450km van benne, az 1500000Ft irányáron eladó!
mindkettő forgalomba helyezhető,tlejesen költségmentesek!
Sziasztok!

Van valakinek eladó hűtő és hűtővédő műanyagrács, Fe 501 -hez? (96-os)
lehet vinni a gépet Palihoz! :S nem bírta ki a siroki motoros találkozót! :/
Rég röhögtem ennyit motoron. Osztrák utakon bergelni álom.
Valakinek van eladó faridomja (lehet sérült is) illetve rajtszám táblája?
Nem is tudtam, hogy csináltál képeket... :)
Jól megmondtam most! Na mind1..érthető nem?
Láttam a zöldet,de hát nem tudnom kellet volna,hogy kié?
Akkor jól odajöttél lepacsizni !
Ezek szerint te voltál az egyik berges a kettő közül akik úgy 4 körül leléptek.
Node mindegy is, én nem bergel voltam, hanem anyának a kawájával, full utcai, rendszám-tükör-lámpa-gyáridob ahogy kijön a gyárból. 45,39-et mentem vele. Ezen bizony én is meglepődtem.
CSAK LAZÁN!
Nagyon jó ez a kép!

csak a berg
Elég Pimpes de nekem tetszik!
Ez olyan mintha mi házunk előtt lett volna!
Ott van az én kis bordó benzines kannám!
Kint voltál?Láttunk mi is kint 2 Berget a miénken kívül!
Én azt hittem megoldódott a gondod és te vagy az 1-ik!
1x csak összejön a nagy Berg találkozó amiről már régóta beszél mindenki...
Nem jötté ma kákucs nunner, volt kint vagy 4 berg.