Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy 17 éves? Nem fiatal az egy kicsit?
Nem dabasi vagy véletlenül?
Hali. Szeretnék érdeklődni, hogy egy Husa vásárlásánál mit kell nézni? mik lehetnek a problémái? Gondolkoztam hogy ismét drz-t vegyek-e vagy Husaberget, de nagyon a Husa felhé húz a szívem :) régóta tetszik nekem, de csak a Supermoto jöhet szóba :)))) Köszi előre is.
egy tizenhétéves hosszúvékony nagymellű, aúúúúúúúú.... na az jaóvaóna
Vazz, neked semmi nem jó?
húzd bele a gyári répád hombre
hogy merre mikor?

igazából a cél hogy ne a gyárit törjem össze, mert ha eladnám az gépet akkor szép lesz a gyári cumó rajta, ellenben ha a gyárit berheli ki az ember úgy tárgytalan, egyszer mert olyat én is tudok másszor meg leírtam az elején.
vazz ha occót akarol meg hangosat akkor tudok egy srácot nekem 5e csinákolta de jol szól szerintem
Enyémet viheted (gyári). Ár: 100000 ft +áfa
Én keresni ÓCÓ hangos auszpuffen jáá, mondom ócó!
fc,fe 450-550 tulajok ez is eladók!
halihó 501 tulajok eladók ezek cuccok!
Hé Albi!

Jövő hétvégén ha minden jól megy tekereghetünk vmerre,persze ha az idő is úgy akarja....
nem akarok belevaúú, de szerintem sokkal egyszerűbb kihúzni az önindítót és onnan cserélni az aksit ....
legalábbis Én úgy csináltam ...
Na akkor egy kis humor a bergről!

http://www.sportmotor.hu/motor...
Igen úgy néz ki hogy a tekercs adta meg magát de azért biztos ami biztos kiméretem a trafót is !
Mivel a tiéd is még a régi blokkos, így szinte tuti, hogy a tekercs ment gajra... Nálam is ez volt a tünet, Palcsi kollega megtekercseltette, nem nagy dolog, de ezek a gyújtások sajnos igénylik ezt
Szép gépek gondolom csikásítva!

A másik meg csika koma olyan a séród mint a széllel bélelt galamb dúc! (mondja a kopasz biztos irigykedik)
Csak a csikaberg
az a baj hogy van itthon ilyen műszer amivel ki lehet mérni ezeket a dolgokat de Én sajna nem értek hozzá ezért meg kell várnom az apóst vele

elméletileg a trafónak nincs baja azt már kimértük, abban aátmegy az áram ( vagy mi )

egyenlőre várakozó álláspont ha megtok valamit akkor írok
Tekercs, jeladó?
Na tessék egy téma!

Nem ad szikrát a masina!

Kapott úgy gyertyát, új gyertyakábelt de semmi

Mi lehet még?
Mi van "bergerek", elállt a szavatok?
Egyszer linkelted a vartát (de akkor nem Te voltál, rosszul emlékeztem ) azért kérdeztem csak hogy a kettő közül melyik bírja jobban! A mostani aksival talán 3szor 4szer ha indítottam aztán most már hetek óta semmit sem csinál! Még szerencse hogy pöcc-röff indul mindig egyre rúgással!
Na akkor amelyik olcsóbb lesz az lesz!
Köszi!
Szia Albi!

Nekem Varta nem volt még, ezért nem tudok Neked okosat mondani róla, a Bosch már bírja egy éve és egyenlőre tökéletesen működik.