Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem!
De a berget hagyd meg!

nem kell gennyesen sok pénz hozzá, olyan helyen 3 hónap alatt megvan egy használtra a zsé...bőven elég a 390es is am,de ha lúd,legyen kövér
Ha sikerül végre elhúzzak valami 3D-s országba és gennyesül sok pénzem lesz, egy 390-est veszek majd
idén vettem,ha valaki ennyiért elviszi,viheti! 2 motort nem tudok fent tartani, és a futásteljesítmény alapján a Berg van eladó sorban...de hibátlan a gép

http://youtu.be/NU4qYPAG0Dk
Hú de "utállak"!
Na de a berg igen szép!
Ezt most vetted vagy árulod?! Mert akkor nem gratulálok hozzá!
azt kérdzeted-e melyik évjáratokra? mert a 2009től jött ferde blokkosokat még nem nagyon szerelgetik...a tesztmotorban is 15ezer km volt és semmit nem csináltak vele...akit ismerek újfajta Bergest senkinek az ég világon nem volt baja...akksit kellcserélni 3 évente a biztonság miatt és annyi...
persze a régebbiekkel sincs baj,csak normálisat kell venni...a 2004esem is volt ilyen patika mint most a 2009es...sose volt gondom...

am meg a japán motorokkal menők meg pont a KTM-et szidják,hogy arra kár költeni...na akkor most kinek van igaza? akkor aközhelyek vannak az emberiség fejében hogy hihetetlen...vot KTM-em Husqvarnám,Bergem nem érdekelt ki mit mond,jót vettem és jól is adtam el, és csak az fikázza a másik márkát akinek nem volt olyan vagy ha volt akkor ő pont a szart vette meg...mert ugye itt is olvassuk ám, hogy van akinek bejött a 650es 550es van aki volt tulaj révén meg csak fikázza... a nagy többség mindig azt a márkát fényezi amije éppen a segge alatt van...szóval Csak a BerG e Ready to Race!
Mi az a Husaberg? .
Osztrák KTM-es körökben érdeklődtem mi a véleményük Husabergről, egész egyszerüen annyi választ kaptam: Husabergre kár költeni.
:D
huligáááán
nagyon szép "kis" gép, gondolom van erő benne
Csak a BerG!
Köszönöm a sok segytő választ! Azért érdeklődtem a berg iránt mert az sm sokkla kölebb áll hozzám mint a többi stílus, jövőre MAMI-s leszek és még nemtudom eldönteni hogy pálya vagy utca. Szívem szerint csak pályán motoroznék de Tolna megyében és környékén nem igazán van normális, sőt semilyen pálya sincs. És gondoltam, hogy a berg utcán is és pályán is beválna. Még ami szóba jöhet az az smc 660, xt 660 al az a bajom hogy nehéz. Amikor motorozunk látom hogy szerpentinen szenvednek vele hoyg ide oda dobálják, mi a 2t-kkel sokkal könnyeben motorozunk. Nagy a dilemma.
Inkább dolgoztam volna..., mert ez egy szabad hétvége volt és mégsem tudtam menni egy métert se! Nesze semmi fogd meg jól!
Mondjuk a garázsba legalább rendbe raktam!
9-10.-én tervezem hogy ott leszek kecsón. Addigra lepályásítom a gépet is rendesen, kár volna a gyári idomokért. Ma megvettem viton1 fórum és bergtársunktól az idomokat is, addigra remélem lesz időm lefújni szépre, vagy amilyenre sikerül.
A júni 3.-ai kakucsos hétvégéről tud valaki valamit, még a supermotos topikban olvastam hogy lesz valami SM edzés vagy mifene, vagy inkább ott kérdezzek rá. Mert ha jó idő lesz oda is menni kék.
Én meg csak vágyom az olyan munkahely után ahol ünnepnapokon nem kell dolgozni. Mit meg nem adnék egy négy napos Bergelős hétvégéért amikor nincs rohanás.
Ne is mond..Gondoltam 1 hét után végre összejön egy kis paramentes BerGelés, bújócskázni se kéne mert megvan minden papír erre szakad az eső!
Nagy geci fos az időjárás esett de. kicsit megszáradt és most neki állt esni ez a szar megint...! Pedig ma vagy túráztunk volna vagy bergelni akartam aztán semmi lófasz!
Egész hétvégén a mai napra vártunk/tam és a rohadt idő elfossa az egészet!
Husaberg Owners ! Minél többetekre számítok a Sumo-party-n. A pálya vezetőség elég nyitott, szeretnék a motosokat nagyobb létszámban a pályán látni a későbbiekben. Még egy új pályarész kialakításában is benne volnának a motosok számára. Ehhez csak az kell, hogy nagyobb intenzitással képviseljük a "szakmát"
Az a kék amit ott lejeb linkeltem azért az megjárja... és kérésre én betolom a karifa alá ha karod!
Szaloncukorra, vagy karácsonykor fa alá ajándékra jó lehet de járművre...
Nem is értem! Szerintem annyira extrém ez a fényes cucc! És szép is!
Az a helyzet, hogy kishazánkban annyira nincs igény erre a fóliára, hogy egy dekoros és forgalmazó sem tartja raktáron. A gyártótól meg csak egész tekercset lehet rendelni, ha jól emlékszem 1,3m x 50m-es és nettó 74.000 Ft.
Egyébként tökjó.
Látom kezdenek forrni az indulatok!
Nem lőttél elég gyorsan!
Szvsz voltunk többen is akik szívesen bekaptuk volna, de nem hagytad
OFF
Egyik ismerősöm ma ment Vecsésre egy Liberty 125-ért!
ON