1 jó 'tanácsot' tudok adni amit fél évvel ezelőtt én is megkaptam Albijamtól...Olvasd el az elejétől ezt a forumot és mindenre kapsz választ még arra a kérdésre is ami eszedbe se jutott volna!
Tamás, ezt nem egészen értem.
Egyik hsz.: "Husaberg szar, állandóan szerelni kell. Ellenben Ktm, kúrva jó, a szomszéd csávónak is ilyen van stb. Ez a magyar sztereotípia. Külföldön nézd meg a Berg árakat!"
Másik hs.: "F.Levi, ne azért vegyél Berget mert ezek a legolcsóbbak! Ha mégis Berget veszel, maradjon gempád a vásárlás utánra, vagy nagy sz.rban maradhatsz. Olvass vissza hogy járt Berger, Spook a csilli-villi, tényleg gyönyörű gépekkel! Másik tanács, haza érsz vele és kezdhetsz rajta gondolkodni, hogy ki fogja széthúzni a blokkot. Biztos ami biztos. Nem elriasztani akarlak, csak ne legyen meglepetés"
Kurvára üti egyik a másikat. És reagálva arra, hogy miért olcsóbb a husa, egyszerűen mindenki fél tőle. Szerintem ennél rosszabb híre már csak a VOR-nak van. Hozzáteszem nekem semmi bajom a Husabergel és nem is vagyok KTM párti de ha választani kéne inkább az utóbbi. Ezért is jó lenne már talizni kecsón, mert már nagyon szeretném kipróbálni a bergedet
31-én veszik le a gipszet a lábamról és remélem egy nyugdíjas körözés már belefér a 9-10-i Su-Mo Partin.
Én utcán használom semmi baja nincs , asszem tavaly október környékén vettem azóta nem volt komoly baja csak szimering és csapágy csere mert szivárgott az olaj! Szimering 250 Ft. csapágy ha jól emlékszem 900 Ft.
Viszont oda kell rá figyelni az tény mert nagyon érzékeny jószág, egyik ismerősöm ráült és elkezdte csavargatni a gázkart mire észrevettem és rászóltam már késő volt utána kb. 10x kellett rárúgni mire beindult és az aksit is leszívta
F.Levi, ne azért vegyél Berget mert ezek a legolcsóbbak! Ha mégis Berget veszel, maradjon gempád a vásárlás utánra, vagy nagy sz.rban maradhatsz. Olvass vissza hogy járt Berger, Spook a csilli-villi, tényleg gyönyörű gépekkel! Másik tanács, haza érsz vele és kezdhetsz rajta gondolkodni, hogy ki fogja széthúzni a blokkot. Biztos ami biztos. Nem elriasztani akarlak, csak ne legyen meglepetés
Minden berg üzemórás, 10 üzemóránként olajcsere, csak a törődést kéri, de azt legalább nagyon, lelkük van és drágán is adják azt. Az alkatrészek drágák, és a japánok nem tudnak supermotot csinálni. Ja és utcán ne használd, nem oda való. Only track!
Sziasztok, Fs650-ről írna nekem valaki pár infót? nézegetem a 2003 körüli gépeket mert árban azok tetszenek igazán De lenne pár kérdésem mint pl üzemórás egyáltalán ez a motor? Olajcsere intervallumok, menyire kéri a törődést? Azt hallottam hogy a motorikus alkatrészek nem is vészesek hozzá, olcsóbbak mint egy japánhoz, ez menyire igaz? Utcán átlagos körülmények között menyit fogyaszt kb?
Tehát rajtam kívül mindenki a Spook által említett módon tisztítja a szűrőjét Neked meg Spook azt kívánom, hogy röfögtessél már padló gázon! Bakker ez még rímelt is
Na a ma esti "témát" kiveséztük. Érdekesség képen leírom hogy jártam: rendeltem a teleszkóp villákhoz (a tetejére) csillapítás állító csavart a hozzá való o-gyűrűvel,rugóval, csapágy golyókkal. Hát mit ad isten (vagyis mit nem), csak 1 darab villához elegendő alkatrészt küldtek Most azon gondolkodom hogy rendelek tőlük egy darab kesztyűt, csizmát vagy markolatot
De buták vagytok!
Az a lemezke addig kell még a frissen mosott és olajozottt szűrőt fel nem helyezed teljesen és az utolsó pillanatbankirántod(mint a teli asztalon az abroszt az étkészlet alól)és láss csodát tuti semmi kosz nem jutott be a szívótorokba!
Tiszta sor, nekem is ilyen ahogy írjátok csak írom megint: spare parts 2005 ... De lehet elnéztem valamit. Mintha valami lemez-műanyag lenne ott ami szinte teljesen lezárja a levegő útját
El sem tudom képzelni mit keresel ott?!
Leveszed a szivacs szűrőt ott a két nagy luk a vázon ha bekukucskálsz láthatod a szívótorkot és csoki!
Én még soha semelyikbe nem találtam mást !
A vazra gondolsz vagy, hogy a levegőszűrő szivacs alatt minek kell lenni? A vazon vám két nagyobb lyuk és ennyi, a szuronek pedig van egy fém merevitese amire ra kell húzni és a szivacs tetején van egy gumi gyűrű szeruseg. Emlékeim szerint ennyi.
1 jó 'tanácsot' tudok adni amit fél évvel ezelőtt én is megkaptam Albijamtól...Olvasd el az elejétől ezt a forumot és mindenre kapsz választ még arra a kérdésre is ami eszedbe se jutott volna!