Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olvasd el szépen mit írtam egyel lejjebb!
Én nem,de Zsé biztos....
Írtam mail-t!

A régi husaberg.hu-n eddig fent volt az alkatrész rendelésnél de már nincs ott se az email címe!

A még szörnyűbb hogy Zsé sem veszi fel neked a telefont!
Az nem olyan veszélyes fogyasztás, mert nekem a hatötvenes hetven kilómétert megy el egy tank benyából, igaz nem aszfalton, hanem terepen.
És a Horváth Kornélét elérhetőségét nem tudod véletlenül?
Hahó!

sztem egy tankkal meg kellene járnod....vagyis nekem egerből elég ennyi.....450 exc
kb azóta is látom az apróhirdetések között
Szevasztok egyik haverom gépe eladó! 3 éve van nála kb 1500-2000km ment vele, nagyon megkímélt gép, inkább csak aszfalton használta utcai gumikkal! Az ára azért ennyi mert tényleg kifogástalan a gép és nagyon brutálisat megy!
http://www.kepesmotor.hu/husab...
igen tudom csak gondoltam megosztom veletek az élményt
szerintem egy karbi beállítás sokat segítene ezen a problémádon
Az létezik hogy a 650-es egy kb. 100 km-es hegyi szakaszon ( Bükk, Miskolc - Eger oda vissza ) megeszik 2 tank benyát ?

Ja és azt vettem észre hogy amikor csavarom a csacsi szarvát kb. háromnegyed gáznál kajak megfúl, úgyhogy kő gázzal nem is tok menni

Ha mééér ?
Az a helyzet,hogy lehet nem gond,ellenben nagyon zavaró
Úgy vagyok vele ha nem kéne csinálnia akkor miért csinálja?!
Ritkán nekem is csinál ilyet, de ha beszéltél Palcseeval és azt mondta nem gáz, akkor próbálj nem foglalkozni vele. Ha a Bergiről van szó, néha én is hipochonder vagyok.
Csudiszép!
Ok!
THX
Oks!
Egyeztetünk holnap de.
Jaaa..
Megjött a postás is, úgyhogy örülünk!
Elárulom nem Zsanett vagyok kézzel lábbal védekezem!

Oké-Zsoké holnap de. csörgök!
Hy Albi(

Készülj,holnap jösz velem,elviszlek kicsit kocsikázni!
Faxa..

Remélem nem lesz belőle para!
Nekem egyik sem csinálta!
Jó a 9 deci figyelgesd minden elindulásnál a maradék 1 deci pont elég normál esetben az után töltögetésre!
Köszönöm!

Viszont van egy kis problémám,újabban hideg indításnál füstöl,és most már elég szépen pöfékel amíg nem melegszik be..utána semmi,nyoma sincs füstnek!Palival kitárgyaltuk a dolgot,mondta amíg melegen nem csinálja ne aggódjak (már pedig nem csinálja) 'biztos felcsapja a légszűrőhöz' ez így is volt!Levettem és ott volt a vázba!Mióta lecseréltem az olajat azóta csinálja ilyen látványosan!Pali rakott bele vmi 15w50-est járatásra azt 1.5 2 óra utána ledobtam iponra. Előzővel is pöfögött de ott alig látszott most meg ..Ettől független aggaszt a dolog,jobb örülnék ha nem csinálná...Csinált ilyet másnak is? Egy igen sokat segítene az idegállapotomon! Kicsivel több olaj ment bele mint 8 dl max 9!
El áll a szavam mert, nem nagyon lehet szavakba önteni a szépség eme formáját!
Gyönyörű!

csak a BerG
Eléggé aranyárban adják a kék fóliát. :( 60x60 cm-es amiből a Husaberg feliratokat ki tudnánk vágni 70 dollár+posta+munkadíj. Összességébe kb. 25-30 eFt-be állna meg. Gondold át, aztán jelezd ha aktuális.

Forrás: http://www.decalfx.com/vinyl_s...