hello valaki nem tudna nekem husaberg hátso felnit bontotat v agy azsem baj ha levan ütve a felni csak az agy része legyen jo.ilyet keresek olcson.segitsetek ha tudtok.
TT-n van recept rá hogyan kell anyagában megszínezni a műanyag tankot - annyi szépséghibája van csak a dolognak hogy valami olyan (por)festéket használnak hozzá, amit Európában nem kapni
Mondjuk ha esetleg (megint) aktuális lesz nekem is a dolog, ráuszítom fateromat a témára, lássam már valami hasznát is hogy vegyész
Úgy néz ki 3D fólia lesz a megoldás, ez hővel nyújtható, így a teljes idom behúzható vele, a legjobb alapanyag a piacon. Drága, de jóval olcsóbb mint egy idomszett + rá a matrica legyártása. Festeni meg nem szeretném.
Én is lefestettem az enyémet matt feketére csak valamiért a tankról repedezik a festék! Szerintem olcsóbb megoldás mint ha vennél komplett idomszettet feketében! Fehér idom szettet még eBay-en sem láttam de szerintem ez nem azt jelenti hogy nincs!
Sajnálom uram a saját szempontomból, de megértelek. Pont írni akartam, hogy ha már megcsináltatod jobban jársz ha használod még egy darabig csak nem akartam ebből is sértődés legyen. Ha tényleg mindent patentül megcsináltatsz úgyis többe lesz mint amennyivel többet adnának érte a mostani hirdetett árhoz képest. Akkor már legalább használd valameddig.. Balesetmentest. Remélem egyszer még találkozunk az életben és már én is kék-sárgán fogok ülni... Peace: G.
fekete tankont horror áron HA találsz...le kell festeni! nem hülyéskedem,megcsináltuk! semmi baja nem volt.nem válott le,maradt frankon fekete...csak alapos munkát kel csinálni jó festékkel...
fehér idomot még nem is láttam hozzá,de lehet valahol találsz majd inkább ebay-en...
a 8as idomot csak ahhoz való tankkal ajánlom,hisz az már 1 lyukas....lehet hogy felmenne a te tankodra is maga a lepke,de elég bután nézne ki... :)
Vevő lennék fekete vagy fehér idom szettre és tankra 04-es FS 650-re. Fel akarom matricázni, de a sárga kék alapra sehogy se néz ki jól. 08-as idomszett rámegy 04-esre nem tudjárok?
Gergő, a motor már nem eladó, idén nyáron még biztosan engem boldogít. Este leveszem a hirdetéseket.
Nem tudom te hol olvastad, hogy leszaroztam a motort, de azt a megjegyzést sem a tiedre tettem amit tettem... Mind1. A választ megkaptam a kérdésemre Gecsától és a tulajtól uh semmi szükség a reakcióidra. Zsolti sztem érti mire gondoltam és ez a lényeg...
Csakhogy milyen érdeklődök IS vannak, erre itt egy példa a hét elejéről!
Bemásolom ide az üzenetet amit írt a kis köcsög a képesmotor üzenet a feladónak című opcióban!
"Te szervízelted ?
Jó kopott a féktárcsád,rendesen válla van ! Totál látni a képen! + még lát rajta,h vason futott a ferodol egy darabig tele van mély barázdákkal a felszíne! ne kérkedj a szervíztudásoddal,ebben a formában,h ilyeneket mutogatsz!
Üdv :-)
------------------
Szia!
Köszönés és bemutatkozás nélkül írni, telefonálni a legnagyobb illetlenség!
Főleg úgy hogy az email címed is most regisztráltad!
Nem hogy nem értesz semmilyen motorhoz... szerintem az életben nem értettél és nem is fogsz soha érteni semmihez! Ne is tiltakozz! Nem baj ez, vannak Trollok és te is az vagy! Ha tudtál volna olvasni, és nem úgy olvastattad volna fel a faluban valakivel akkor tudnád a kérdésedre a választ!
Köszönöm a leveled és te is köszönd meg halkan az enyémet és nem kell válaszolnod az email-re!
Üdv
Albert"
A poén, hogy a megadott email címet is rosszul írta be mert nem megy neki vissza vagy csak be írt egyet találomra!
és akkor most estél saját magad által ásott csapdába, miszerint nem kell más "szarját" fikázni...én se szeretem ha leszarozzák a szaromat, Te se szeretnéd ha leszaroznák a Tiédet...és ebből következik, h talán másnak se kell leszarozni a cuccát...
ennyi, részemről lezárva a téma!
Sok szerencsét a motorvásárláshoz
Nem tudom miért kell szardobálni és keménykedni nem a Te motorodról érdeklődöm és nem tudom mit nem lehet megérteni azon, ha az ember szereti magának felújítani a motorját, nem pedig egy felújítottat megvenni jóval drágábban. Tudod nekem nem anyuciék adják a pénzt hanem keményen dolgozom érte: apám külön életet él édesanyám pedig mozgássérült, uh. őt hagyjuk ki a történetből. Ha valamire százezreket áldozok szeretem tudni, hogy milyen mielőtt megveszem, és nem szégyellem, hogy nem értek a Bergekhez mert sosem volt és nem szégyellem ha nem értek még valamihez mert senki nem úgy született, hogy mindenhez értett, valószínüleg Te sem...Míg nem tudok dolgokat csak abból tudok következtetni amit már igen, uh. ha bizonyos információ hiányában rossz dologra következtetek azt nem azért teszem, hogy másokat fikázzak, az igen az én szegénységi bizonyítványom amit nem szégyellek. Az építő kritikát jól tűröm a bunkók meg arról az emberról mondanak el sok mindent akik kiejtették a szájukon...
mondjuk én az ilyen "vevőnek" mindig megmondtam, hogy már nem eladó a motor...Neked nem!
Hogy egy klasszikust idézzek: "húzzál haza azt' főzessél anyáddal kisköcsög"
úgy is megjön rá egyszer az az ember, aki valóban képes értékelni azt a munkát és pénzt amit rááldoztunk...
nekem is le van kötve a karter-gáz kivezető, csak hátra a karbi túlfolyótartályba vezettem bele, ez egyébként bevett berges szokás, főleg enduroknál érdemes, mert ha fejreáll a gép telefolyik olajjal a karbi azt füstöl mint a kurva isten, de olyan szempontból sm-eknél is van értelme hogy ezt az olajos levegőt ne kelljen beszippantania
Ja és a másik dolog, hogy nem tudtam alapból hüvely van a Bergekben, nálam csak az volt meg, hogy más motorokat akkor hüvelyeznek ha elfogyott az összes dugó túlméret, ezért hittem azt csúnyát kapott. Az enyémhez F méretig van túlméret uh rakd össze mit gondoltam...
Berosálok a gyönyörűségtől annyira szép! Imádom a formáját!
http://www.youtube.com/watch?v...
Illetve keresek hátsó szlikket vágva vagy vágatlanul, bp. vagy környékén 160/60 R17 méretben
Mondjuk ha esetleg (megint) aktuális lesz nekem is a dolog, ráuszítom fateromat a témára, lássam már valami hasznát is hogy vegyész
Úgy néz ki 3D fólia lesz a megoldás, ez hővel nyújtható, így a teljes idom behúzható vele, a legjobb alapanyag a piacon. Drága, de jóval olcsóbb mint egy idomszett + rá a matrica legyártása. Festeni meg nem szeretném.
hopp meg van! ja ás Rossi replica!
fehér holló berg
fehér idomot még nem is láttam hozzá,de lehet valahol találsz majd inkább ebay-en...
a 8as idomot csak ahhoz való tankkal ajánlom,hisz az már 1 lyukas....lehet hogy felmenne a te tankodra is maga a lepke,de elég bután nézne ki... :)
Gergő, a motor már nem eladó, idén nyáron még biztosan engem boldogít. Este leveszem a hirdetéseket.
csak a berg!
Csakhogy milyen érdeklődök IS vannak, erre itt egy példa a hét elejéről!
Bemásolom ide az üzenetet amit írt a kis köcsög a képesmotor üzenet a feladónak című opcióban!
"Te szervízelted ?
Jó kopott a féktárcsád,rendesen válla van ! Totál látni a képen! + még lát rajta,h vason futott a ferodol egy darabig tele van mély barázdákkal a felszíne! ne kérkedj a szervíztudásoddal,ebben a formában,h ilyeneket mutogatsz!
Üdv :-)
------------------
Szia!
Köszönés és bemutatkozás nélkül írni, telefonálni a legnagyobb illetlenség!
Főleg úgy hogy az email címed is most regisztráltad!
Nem hogy nem értesz semmilyen motorhoz... szerintem az életben nem értettél és nem is fogsz soha érteni semmihez! Ne is tiltakozz! Nem baj ez, vannak Trollok és te is az vagy! Ha tudtál volna olvasni, és nem úgy olvastattad volna fel a faluban valakivel akkor tudnád a kérdésedre a választ!
Köszönöm a leveled és te is köszönd meg halkan az enyémet és nem kell válaszolnod az email-re!
Üdv
Albert"
A poén, hogy a megadott email címet is rosszul írta be mert nem megy neki vissza vagy csak be írt egyet találomra!
ON
ennyi, részemről lezárva a téma!
Sok szerencsét a motorvásárláshoz
Hogy egy klasszikust idézzek: "húzzál haza azt' főzessél anyáddal kisköcsög"
úgy is megjön rá egyszer az az ember, aki valóban képes értékelni azt a munkát és pénzt amit rááldoztunk...