Így van..úgy lett..De tudod,hogy van ez,ember mindig azt hiszi majd ő megváltja a világot és megmutatja,hogy van az másképp is!
De NINCS! Én is azt hittem, hogy, de mégse!
Egyébként nem fricskából és nem akarlak heccelni de azért csak úgy lett minden ahogy leírtam azokba a szép hosszú emilekbe meg amit itt olvastál!
Azt tudnod kell hogy úgy ahogy Pali összerakja a bergeket azt még a gyárban sem tudják!
Majd meglátod!
Olvastam a másik topicba a bergedről, erről annyit hogy sajnálom hogy így jártál vele!
Emlékszel írtam emailbe is meg ide is hogy Palihoz el kell vinni és szétszedetni meg össze rakatni aztán nálad kezdődik az üzemóra...!
Néztem én is brget a sárgát vaZZ-e-é lett és a feketét is elvitték...!
Üdv Bergesek!
Elég erősen gondolkodom egy husaberg vásárlásán. Segitsgeteket szeretnem kerni hogy melyik evjarattol erdemes venni, mik a tipushibák amire oda kell figyelni, ill h honnan tudom megallapitani h milyen evjaratú a motor. 650 vagy 550?
Ja és hogy milyen az alkatreszutanpotlas? Hol szoktatok cuccokat venni ? Neten esetleg valami shop vagy árlista.
Azt hallottam, hogy a 2005-ös szelepházába gyarilag lehet rakni mindkettőt (kúp vagy dupla rugokat). 2004-esben még nincsenek bemarva azok a szélesítések gyárilag az öntvénybe. Úgy hallottam, hogy az öntvény maga ugyan az 2004-től, csak a bemarások különböznek. Ha ez valóban így van, akkor elvileg a 2004-es szelepházba is bele lehet marni kézileg utólag a helyeket annak a veszelye nelkül, hogy átlyukadna. Ezért kérdeztem csinált-e már valaki itt ilyet 2004-es blokkal. . Csak jó lenne egy tapasztalat...!
De NINCS! Én is azt hittem, hogy, de mégse!