A vita képtelen feneketlen kút szamarával az alján!
A fotó tényleg tréé lett nekem sem tetszik főleg úgy hasonlóan hátrányos gyerekeket tanítottam kosarazni és amikor pottyant egy kosár edzésen mindenki sírt az örömtől....!
Motor téma! Én is nézem a gépeket mert ha az enyémet elviszik akkor lesz "kedvem" belecsapni valamibe de korlátozottak lesznek az anyagi lehetőségek! A legolcsóbb rendszámos 4T lesz az alany akár enduró is és játszik a ktm husky de berget szeretnék legfőképpen és majd akkor eldönti a piac mi sül ki belőle majd apránként kipofozom amilyennek szeretném!
szerintem meg ha mindenki azt mondja hülye vagyok, akkor elgondolkozok azon lehet igazuk van...
egyébként meg jó nagy taplóság ez a kép, gratulálok hozzá
km óra mi a ráknak? 5-5e ft egy üó mérő + egy biciklis kmóra ha már mindenféleképp tudni akarod mennyivel mész...
használt dunlop mutant gumit 20-25-ér tudsz venni elsőt-hátsót egybe... havernak pl van is...
váltójavítással meg ha ugyanannyiba jössz ki mint ha olyat vennél aminek nem kell drágábban, akkor is legalább tudod hogy az faszán megvan csinálva és nem csak előző tulaj szava alapján gondolod hogy milyen állapotban van
szerintem
megint mellébeszélsz...
nem kellene ezzel foglalkoznom , de most már csak azért is ...
nagyon jó áron elvihettél volna egy jó motort...mint itt többen rávilágítottak azok a dolgok amiket felhoztál kifogásnak , NEVETSÉGESEK...
ha NEM VOLT PÉNZED nem baj ...sőt ...úgy érzem jobb is így , nekem mindenképpen...
Ha én elmegyek motort venni , akkor viszem a lóvét átnézem a motort ,kipróbálom , s ha megfelel , akkor megegyezek a tulajjal ...ennyi...
Te eljöttél , átnézted , és hazamentél...
még egyszer mondom , nem baj ha nem tetszett, az üléshuzat , vagy a gumi , vagy ha nem volt pénzed ...
csak akkor ne irkálj ide hülyeségeket, hogy beleszerettél , meg gondolkozol rajta ....stb...
ha meg eleve úgy jöttél oda , hogy azt hitted , hogy 3-400 ért odaadom , akkor megint csak azt kell mondjam , hogy komolytalan vevő vagy ...
miért kellett volna biztassalak ?
az ár/érték arány magáért beszélt...
az "alku nincs" , benne van a hirdetésben , mégis már a telefonon alkudtál !és engedtem is nem kis összeget...a motort még nem is láttad addig ....
ha úgy jöttél , hogy nálad az adásvételi meg a lé , akkor miért nem próbáltad ki? mert nem erőltettem , hogy na gyerünk , ülj rá menjél egyet ?
ugyan már...
arra kérlek , maradjon ennyiben ez az egész , nem kell válaszolni erre sem ,
és hagyjuk , hogy az esetleges KOMOLY vevők eljöjjenek ,kipróbálják és ha tetszik nekik , akkor elvigyék , ne befolyásoljuk ilyen hülyeségekkel őket...kösz...
részemről ennyi ...
Mi a pöcsnek venni vaci új gumit csillagászati áron bár lehet Én csinálom roszul + nem is akarok okoskodni de lehet már szaré hugyé használt slik gumit venni a neten amiven 1 szezont vígan le lehet motorozni persze ha nem versenytempóba mész közúton!
km óra minek? hogy tudd 120-al mész egy kanyarba vagy esetleg be akarod tartani a km korlátozásokat?! Az enyémen tökör sincs!
Árban azt mondod, ugyan ott vagy, de tartsd szem előtt, hogy, ha megcsinálod, tudod mi van benne... Ennyiért nem találsz hiperszuperfaszanemkellköltenirásemmit motort, de sok sikert hozzá... Semmi közöm hozzá, de alaposan gondold meg. Az, hogy nincs alku, tudtad, mikor elmentél, felesleges volt rátérni! Ha találsz ennyiért, vagy e körüli árért hibátlant, majd tedd fel a képét, főleg a blokk érdekelne....belülről!
Mivel azt mondat, h további alku nincs, így nem éreztem korrektnek hogy még motorozzak is egyet. Lóvé a zsebben volt, autóba befért volna, még adásvételi nyomtatványt is vittem, szóval tisztességesnek érzem a megtekintést.
Nagyon azért te sem biztattál, h de nézd még meg a gumit is, meg menjél vele egyet, aztán még mindig mondhatod h nem. Szerintem mind a ketten korrektek voltunk a másikkal, én igyekeztem nem "fikázni", te meg korrektül válaszoltál minden kérdésemre.
Nem érezted azt , hogy nem mehetsz el motor nélkül ? ? ? ?
akkor miért írtad , azt , hogy beleszerettél , és még midig gondolkozol rajta, hogy kár volt itt hagyni ?
most ezt nem értem ...
ez olyan , minthogy 9 nap alatt nem érsz ide ?
sokkal inkább érzem , azt hogy nem volt kedved , az üzlethez , és inkább csak kifogásokat keresel ...
ha olyan mint a pálinkád...... jobb olcsón venni egy kicsit "faragandót"mint egy drágábbat,amit szintén faragnod kell.nincs patika gép...aya bá jo áron adja a szart...ez is valami
bármelyikre több százezret lehet költeni egyéni igény szerint ....
ha 700-ért veszel , és nem tetszik az üléshuzat , vagy , mondjuk bármi más , akkor arra is költened kell...
azt azért nem várhatod el egyik eladótól sem , hogy az árból elengedjen annyit , ami átéri az egyéni igényeid ...
Nem akarlak/akartalak rábeszélni , ezért nem is mondtam semmit , mikor mondtad , hogy hát mire új gumit veszel az 70ezer , meg a gyári kilóméteróra...stb ...
azzal a supormoto gumival , amit adok a motorhoz , még a nyár feléig elszaladgáltál volna ...
és nem túlzok , ha azt mondom , hogy akár itt a fórumon is tudnál venni 30 körül nagyon jó gumit (például...)....
stb ...
őszintén kívánom , hogy találj egy az ízlésednek megfelelőt ...
aztán még az is lehet , hogy összefutunk , mert sűrűn járok arrafelé , s gurulunk egy jót ...
Mondd azt, hogy tévedek, de egy pár Mislen nem 10 ezer. Am nem rossz, de mire olyan állapotúra hozom, mint amilyet szeretnék, akkor kb annyira jövök ki, mint egy olyannal, amin nem azzal kell kezdeni, h váltót javítasz, gumit cserélsz, kilóméter órát keresel hozzá...
Egy nyomorult gumi miatt nem hoztad el? Nem vagy normális, ha ezért hagytad ott... Ahogy írták nálam okosabbak, legyen az endurod tiszta, matricái épek, és jó gumi, tuti megveszik, még, ha rakat szar is. Gondold meg még egyszer ezt a dolgot, és dobj fel egy fényképet, ha már a Te tulajdonod lesz!
Megnéztem aya bergjét és bele is szerettem. Nem gondoltam, h 2. rugásra indul, de indult. Blokkja jó hangú, nincs leélve. Egy hangyafasznyin múlt, h nem hoztam el. Az óta is egyfolytában jár az agyam, h kár volt otthagyni. De ha legalább endúró kerék lenne alatta, vagy újszerű supermoto gumi... tuti elhozom.
A fotó tényleg tréé lett nekem sem tetszik főleg úgy hasonlóan hátrányos gyerekeket tanítottam kosarazni és amikor pottyant egy kosár edzésen mindenki sírt az örömtől....!
Motor téma! Én is nézem a gépeket mert ha az enyémet elviszik akkor lesz "kedvem" belecsapni valamibe de korlátozottak lesznek az anyagi lehetőségek! A legolcsóbb rendszámos 4T lesz az alany akár enduró is és játszik a ktm husky de berget szeretnék legfőképpen és majd akkor eldönti a piac mi sül ki belőle majd apránként kipofozom amilyennek szeretném!