Ez még pont befér a kis helyre de meg is van az ára kérve, érte!
(milyen mondat ez )
Tavaly nyüszögöt is a szegény pára mikor ringen röffenteted a Bergit!
Motorex motul ipone mind jó minőségű olajok!
Ki lehet próbálni egyiktől sem lesz baja a gépnek!
DE a tapasztalatok azt mondatják velünk hogy a katanával jobbnak érezni a "motor járás kultúráját, viselkedését...."
A motul nekem "ragasztotta" a lamellákat előfordult egy-egy szerpentinezés után alig bírtam betolni a kapuból!
Motorexem nem volt viszont egy ismerős tereprendező fe450ébe motorex járt bele majd kipróbálta a katanát és azt mondta hogy fasza neki ezt szereti a kicsike. Nem érzelgős típus az ember inkább használós szóval neki elhittem.
Sanya72 (hű de rég járt errefelé, más topickba azért írogat) azt írta amikor megkérdeztem ő ezzel az olajjal (katana) versenyez! Azóta sem láttam itthon senkit úgy bergelni ahogy Sanya kezelte a 650-et a pályán! (mondjuk minden más motornak ugyanez a sorsa nála )
És nem is tudom elmondani pontosan miért szereti a berg a katanát talán valami összetevő vagy adalék fasz se tudja de jó vele a hangja és a járása! Amikor haza hoztam Palitól és mivel járatós volt még mondta hogy 2-3üó után dobjam le az olajat. Mmotul le katana be és sokkal jobban járt olyan lett mint egy Doxa! Feruséknak is tetszett amikor Norbi haverja elvitte tőlem pedig láttak egykét berget már ők is!
Na fák sok lett itt a duma ennyit az olajról! KTM motorexel jó, husky a shell-el, a BERGNEK meg Katanát és kész! Szerintem!
Arra értettem, h ilyen útviszonyok mellett nem indulok el még a boltba se autóval, ha nem muszáj. Nem, nem azért, mert nem tudok/merek havas úton vezetni, hanem mert sok a balfasz ,aki azt hiszi tud.
Tisztában vagyok az árakkal, de nekem nem felel meg. Remélem nincs harag!
Ezt nem értem , hogy , hogy nem kivitelezhető?
9 nap alatt nem érsz ide , vagy hogy érted?
ha ilyen korú és állapotú motort keresel , és ennél olcsóbbat , akkor , nem is fog a keresleted találkozni a kínálattal ....
további jó keresgélést...
Megkaptam köszi. Szerintem ebben az időjárásban nem kivitelezhető, h megnézzem 9 napon belül. Mellesleg azt mondtad alku nincs, és a leírtak alapján foglalkozni is kéne vele kicsit, szóval szerintem tárgytalan. Nem találkozik a kínálat a keresletemmel. Köszi!
ha elolvastad a fórumot , akkor tudod a motor nálam töltött fél évét ...
kb 80 kilométerre laksz tőlem , ha komolyan érdekel a dolog , akkor adsz egy mélcímet , abban leírok mindent ...utána , ha úgy gondolod , eljössz és belenézel a szerelő szemeddel ...
az eladási szándékom még 9 napig él...ha addig nem megy el , akkor marad ...
semmi csere nem érdekel , csak kp...
alkudozni sem kell, mert nincs értelme ...
nem azért adom el , mert befejezem a pályafutásom ...
Hurrá! Akkor mesélj már picit erről a gépezetről! Kié volt előtte, miféle szervizeken esett át, hogy bántál vele, stb. Tudod úgy mint ha egy szerelőnek mondanád, aki úgy is belekukucskál és mindent lát...
Sziasztok! Egy Husaberg vásárlásán töröm a fejem, de olvastam, hogy átverhetnek az évjárattal mert több generáción át ugyanúgy néz ki. Az lenne a kérdésem hogy hogyan lehetne megállapítani milyen évjáratúval van dolgom? Szembetűnő részletekre gondoltam amit vásárlásnál ki lehet szúrni. Előre is köszönöm
Érdekes mikor megrendeltem Motobatt-nak indult mire ideért MCN lett!
(milyen mondat ez )
Tavaly nyüszögöt is a szegény pára mikor ringen röffenteted a Bergit!
Hányan megkérdezték már tőlünk itt a fórumon és nem akarnak hinni nekünk!
Ki lehet próbálni egyiktől sem lesz baja a gépnek!
DE a tapasztalatok azt mondatják velünk hogy a katanával jobbnak érezni a "motor járás kultúráját, viselkedését...."
A motul nekem "ragasztotta" a lamellákat előfordult egy-egy szerpentinezés után alig bírtam betolni a kapuból!
Motorexem nem volt viszont egy ismerős tereprendező fe450ébe motorex járt bele majd kipróbálta a katanát és azt mondta hogy fasza neki ezt szereti a kicsike. Nem érzelgős típus az ember inkább használós szóval neki elhittem.
Sanya72 (hű de rég járt errefelé, más topickba azért írogat) azt írta amikor megkérdeztem ő ezzel az olajjal (katana) versenyez! Azóta sem láttam itthon senkit úgy bergelni ahogy Sanya kezelte a 650-et a pályán! (mondjuk minden más motornak ugyanez a sorsa nála )
És nem is tudom elmondani pontosan miért szereti a berg a katanát talán valami összetevő vagy adalék fasz se tudja de jó vele a hangja és a járása! Amikor haza hoztam Palitól és mivel járatós volt még mondta hogy 2-3üó után dobjam le az olajat. Mmotul le katana be és sokkal jobban járt olyan lett mint egy Doxa! Feruséknak is tetszett amikor Norbi haverja elvitte tőlem pedig láttak egykét berget már ők is!
Na fák sok lett itt a duma ennyit az olajról! KTM motorexel jó, husky a shell-el, a BERGNEK meg Katanát és kész! Szerintem!
Varta aksi
Universalmotor 4.200-ért adja /liter
Üdv.
Bergbe 6 Ah akku elég vagy ildomos nagyobbat venni?
650-es bergbe milyen olajat javasoltok mert a Motorex volt eddig benne de azt már tán nem lehet kapni?!
Köszke!
csak nem értettem , hogy ,hogy nem érnél ide 9 nap alatt , de így mát tiszta...
Tisztában vagyok az árakkal, de nekem nem felel meg. Remélem nincs harag!
9 nap alatt nem érsz ide , vagy hogy érted?
ha ilyen korú és állapotú motort keresel , és ennél olcsóbbat , akkor , nem is fog a keresleted találkozni a kínálattal ....
további jó keresgélést...
kb 80 kilométerre laksz tőlem , ha komolyan érdekel a dolog , akkor adsz egy mélcímet , abban leírok mindent ...utána , ha úgy gondolod , eljössz és belenézel a szerelő szemeddel ...
az eladási szándékom még 9 napig él...ha addig nem megy el , akkor marad ...
semmi csere nem érdekel , csak kp...
alkudozni sem kell, mert nincs értelme ...
nem azért adom el , mert befejezem a pályafutásom ...
pecsanshc@hotmail.com
Am bács-kiskun megyében melyik település?