Erről egy régebbi hozzá szólásom jut eszembe!
Na majd ha ennyit rúgtál akkor dumálj!
Albijam
[2] 2009. december 23. 12:32
Én a mai napig csodálom azokat akik ballal be tudják rúgni!
A nyáron mikor még nem lett a karbi átállítva és jó dús keveréket kapott és melegen nem indult rendesen... Jól megszívatott munka után mert 1óra 40perc ig rúgtam mire rájöttem hogy haza tolom ...!
Otthon: kiszáradva értem haza és egy pohár jó hideg borocskával fogattak közben elszívtam egy cigit majd egy rúgásra beindult a drágám....! Testi és agy halott lettem!
Másnap: reggel alig tudtam felkelni mert a lábam teljesen szét ment csípőtől a lábujjig mindenem fájt és 3-4 nap volt mire alább hagyott az izomláz és in fájdalom!
Húú,akkó bajba leszel,ha lefulladol valahun messzi azt rugdalni kell kifulladva messzi mindentől.Jaa,ez nem erdőjáró?Akkó mindegy,jóvanaz,jó kis motrot.
Ááá,érdekes enyémet mikor megvették 3-an izzadtak vele,senki nem tudta berúgni,pedig a technikáját megmutattam,ami ovis szintű.Az egyiknek el is repedt a lábfejbe egy csont.Én meg jobbal,ballal egyből indítottam,a húsz kilómmal.Érzés kell ahhoz,vagy ösztön,vagy rutin vagy ember?A berg az berg
Ez biztos nem
Itt Debibe árulja egy srác, akire korábban Adorján Zoli melegítette rá.
Néztük 1x, azt monta 250et ér az sm-szett( avval a drágább ár), az nélkül meg az olcsóbb.
Azt hiszem ez Corben motorja volt de nem is ez a lényeg hanem hogy két különböző oldalon két különböző áron kapható!
599e. és 749e. biztos azért mert lemosták!
Féklámpához ill. indexhez tudsz valamit hozzá fűzni?
Na majd ha ennyit rúgtál akkor dumálj!
Albijam
[2] 2009. december 23. 12:32
Én a mai napig csodálom azokat akik ballal be tudják rúgni!
A nyáron mikor még nem lett a karbi átállítva és jó dús keveréket kapott és melegen nem indult rendesen... Jól megszívatott munka után mert 1óra 40perc ig rúgtam mire rájöttem hogy haza tolom ...!
Otthon: kiszáradva értem haza és egy pohár jó hideg borocskával fogattak közben elszívtam egy cigit majd egy rúgásra beindult a drágám....! Testi és agy halott lettem!
Másnap: reggel alig tudtam felkelni mert a lábam teljesen szét ment csípőtől a lábujjig mindenem fájt és 3-4 nap volt mire alább hagyott az izomláz és in fájdalom!
válasz erre ugrás ehhez a hozzászóláshoz előzmény
Biztos tetszeni fog ez tutti!
Aztán most told el szépen Palihoz nagyszervízre!
Itt Debibe árulja egy srác, akire korábban Adorján Zoli melegítette rá.
Néztük 1x, azt monta 250et ér az sm-szett( avval a drágább ár), az nélkül meg az olcsóbb.
599e. és 749e. biztos azért mert lemosták!