Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dádis! Nézd meg a imail-edet!
Sziasztok!
Szemezgetek a Husabergekkel és eme különleges világba kérnék egy kis kalauzolást!
Ha jól tudom az FE az a "legendúrosabb" változat(tehát karbantartás szempontjából is ez a legigénytelenebb?).
Hallottam olyasmit, hogy régebbi modellek még Dellorto karbisak, és az kevésbé "megbízható"... mikor tértek át az új (Mikuni? vagy Keihin?) karbikra, ergó mikortól megbízhatóbbak? Mekkora különbség van egy FE 400-450-501-550 között(azon kívül, hogy erősebb,blabla...elsősorban a megbízhatóság/szerviz igény és a fenntartási költség érdekelne!). Illetve még egy olyan kérdésem lenne, hogy egy kb 150üzemórás technika (átlagos felhasználást és odafigyelést feltételezve) mennyire számít már lenyüstöltnek, illetve mi az amit motorikusan eddigre már mindenképpen ki kell(ett volna) cserélni és mi az amit ezután fog kelleni?
Eddig még nem volt üzemórás mocim és nem igazán vágom, mit merre meddig...
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
azta nem felejteted el kartervédőt,már én el felejtetem de csinákold meg faszentossan a tiédről
be irthaccc az elenőrzödbe 100db piros törpét a kitöltött adatlapért
dolgozgatunk haloka ja és fojamatba a kartervédöd
fc-cross.fe-enduro
keresd palcsee-t. A hirdetésben megtalálod a számát.

http://www.kepesmotor.hu/motor...
Sziasztok,
Segítséget kérnék ..
Szükségem lenne a mocimhoz hátsó felnire v, hátsó krék agyra!
Hol találnék elfogatható árban?
Hali mindenkinek ..segítségeteket kérném nagyom megtetszettek ezek a Husabergek :) Kérdésem h miben különbözik az FE -Fc tipus? nekem egyformák:)
Kawasaki Kx250F motoromot szeretném ELCSERÉLNI egy bergre..
a motor szervizelt jo állapotu nem crosspályán használt..
esetleg ha vkit érdekelne felvenném vele a kapcsolatot..
Telefonon nem lehet motorozni velük...
Voltunk mi már többször is, aki számít, azokkal tartjuk így is a kapcsolatot.
Vazze, nem a távolság miatt kell elmenni bárhova, hanem a társaság miatt...
sziasztok eladó két légterelő elöre fe husaberg és fc re és két hátsó idom szép állapotban vannak . elérhetöségem sonic18@citromail.hu
Köszönöm! Albijam,te egy úriember vagy.
Ez ám az élet!
Kakucson csapattok aztán captain on board!
az a motor jó vétel!azért mondom mert tőlem vette a srác és tudom h mi lett belerakva
te tos 50 nézem az adatlapodat hát te meg a hűtővédőt csinákoltad nekem? mi van veled mostanság?
meg persze wake(bél)board
Mi csak pár házzal lennénk messzebb, de legalább külön, nyugiban. Idén kihagyjuk a Pancsit is, nem látjuk értelmét olyan messzire elmenni. Ha Bergelni támad kedvünk inkább lemegyünk Visóra.
Jó is az!
Egy a hátulütője! Nekem pl. Jó Anyám ahányszor csak hazaugrok(heti 3,4 alkalom) vagy vissza akarna költöztetni (pedig ők laknak nálam) vagy annyi kaját akar dobozba rakni hogy 2 hétig elég lenne ha elhoznám, és mindig találnak nekem valami munkát amit csak én tudok megcsinálni!

Csak sokáig így legyen még!

PL.: A az akkor 72 éves Apám nem azt kérdezte miért akarom a berget betenni a volt szobámba, hanem hogy hogy legyen a tetris a bútorokkal hogy beférjen!

Áhoj!

Olvasd vissza a topicot jól! Vagy inkább az egészet és mindent meg tudsz a HusaberG-ről is meg a kiszemelt motorról is, mert a mostani és az előző tulaj is sokat írt a motorról ezen a fórumon!
Ne a mennyiség vezessen olvasás közben (Értsd: ne akard pár óra alatt letudni) hanem a figyelmesség!
Sok sikert az olvasáshoz!
Köszike, vagyogatunk. Az idei szezon nekünk is nagyon lightos lesz, mert szeretnénk végre leválni a szülőkről, úgyhogy most megy a gyűjtögető életmód.
Köszi! A pink design elég hamar megadta magát ezért váltottam egy tartósabb matricára.
Áhoj!

Vagyogatunk! Most figyeltem le a híreket... ha csak nem nyerek a lottón vagy valamelyik vezető politikusunk nem karol fal akkor messzire kerül időben az SM projekt!

Nézem a szép bergiket és nosztalgiázok az emlékeimből!

Nálatok minden ok?!