Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kössssz mindenki girl faxa gép sárkány a pink már felejtős,láttam gödöllőn erika studióban a képeket!
Szia Albi!

Mizu felétek?
NiggerBerg!
a porfestőcégnél a főmufti mondta, hogy két rétegben kell fújni, mert úgy fog takarni rendesen, ugyanis ha csak egy rétegben van fújva félő (bár nem biztos), hogy fújásnál maga a festék por nem mindenhol ül bele a redőkbe és maradhatnak a festék alatt kis levegőbuborékok, amik bekerülve a kemencébe kitágulnak és kipukkadva kilyukasztják a már megolvad festék réteget, ezért lefújták majd kemence és lefújták még egyszer majd megint kemence, így gyönyörű egybefüggő réteg képződött, 8 rugó per lengővilla...

eloxálás meg felejtő mert nem fogja be, valószínű bevan vonva valami külső réteggel - próbadarab eloxálása alapján mondom és ez alapján mondta Anita is...
na peace
szerintem az eloxálas simán müködik de olyat kellene megkérdezni aki minden nap ezt csinálja de szint nem garantálják csak, ugy ha próba eloxálást kell csináltatni, mivel az anyag összetétel miatt nem garantált a kivánt szin
de szerintem az érdesség miatt a szinterezés-porfestés sima ügy
Hallo!

Mi megcsináltattuk, az érdessége miatt két rétegben kell szintereztetni, úgy fasza lesz, az eloxálás felejtő, mert nem fogja meg.
szevasz meg kell nézni az anyagmiőségét az ötvény szám alapján maj olyan anyagot kell proba szinterezni
halihó bergesek!valaki szinereztett már hátsó villahidat én akarnám tapasztalat vkinek?
szasztok... en pentek vagy szombat megyek meg nezni.... a soproni berget! mondjatok valami jot a gepezetröl....megbizhatoak?
Sziasztok. Nos én felhívtam a soproni berget. Állítólag tipptopp és ilyesmi, de az ára nem pontos, ugyanis a 220 felett a hitelátvállalással többre jön ki és kp-ban sem 500. Pontosabban már nem emlékszem az árra. A moci egyébként szépnek tűnik nem voltam megnézni, de csak azért mert én FE-re hajtok.
Sok sikert a tulajnak az eladáshoz...
Ti mennyivel tudtok elcsámborogni 100km-ert? (Fogyasztás)!
dettó!
enyémnek van , de erősen látszik , hogy maszek...
Sziasztok!

Amatőr kérdés következik!1 tesztben olvastam ,hogy Bergnek nincs kulcsa..viszont láttam már képet amin volt gyújtáskapcsoló Most van vagy nincs? Ne kövezzetek!
Palcseeval (70/3630423) vedd fel a kapcsolatot, ő tud mondani árakat neked, anyagköltség és munkadíjat, majd meg is csinálja úgy mint senki az országban, plussz több berg előéletét is ismeri az országban - talán még jobban is mint az adott tulaj
Palcsee rulez van...
Majd ütöm még 2évig ,addig biztos nem kell belenyúlni aztán majd akkor olcsóbb lesz vagy 50ezerrel!
egyik cimbi így járt egy hondával...... olcsóbban árulta mint a rendszám nélkülieket de alig tudta eladni
ennyi....
tudjuk , csak ironizálunk....
Árulom kb. másfél hónapja csak mert a valutahitelemet rendezném. Olyan kis buzik hivogatnak akik a telefonos komunikációhoz nem nőtek fel nemhogy 1 ilyen motorhoz. Állítom ilyen állapotú 2005-ös nincs még 1 az országba mégis drága! De még meg sem nézte 1 se élőben. Hát kell venni ettől még olcsóbbat s majd kiderül mi a drága!
Ilyen elvárásaim nincsenek!
igen
ez a típus üzemórás?