Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm!
Hello! A berg kormányáról eltávozott a féktartály+ a dekompresszor kar. Valakinek van ilyen alkatrésze?
http://ktm-webshop.hu/termek/w...

vagy az ebayen néztem pár napja,ott postával 1800ért volt 12cmx3cm-s/2db gőzöm nincs mekkora az eredti,nekem is kéne,gondolkodom hogy rendeljek-e vagy a motormatricák.hu georgedisegn is csinálna egyébként...
Igen köszi ezt a megoldást javasolták egy másik fórumon is !
Azt a csapágyat (6201) vedd meg müa.zárt kivitelben és amit levettél a másikról szimeringet az új csapággyal rakd vissza és nem fog folyni.
kérdezz rá Palcsee-nál akkor...
Sziasztok!
Nem tud valaki véletlenül White Power-es teleszkóp matricát jó áron?
Mondom! Ez a vacak csak valami csapággyal együtt kapható legalább is ezt mondák és így ennyi az ára!

Hiába nincs baja a csapágynak ami most benne van akkor is meg kell rendelnem mindkettőt mert csak így adják a szimeringet ami kell nekem !
mennyi?
mienkhez azt hiszem 1200.- volt....
sportmotor....gas gas topik....oda most beleírod a nyűgödet...zarándol nicknevű nagy husaberg vízpumpa szerelő átalakító ember....ő megmondaná neked, hogy csináld meg okosba olcsóbban....esetleg jobban ...
Ezt most sajna nem értem !
Már kérdeztem 5 ezer akárhányszáz Ft.

De könyörgöm 1 mocskos szimerig ennyi pénzbe kerül ?!

De ha nincs más akkor muszáj megrendelnem Kecskemétről mert folyik emiatt a szimering faszom miatt az olaj!

Csak gondoltam hátha itt a fórumon valakinek esetleg!
menj át gasgasba ...zarándol mondja mit csinálj vele.....
talán a kecskeméti ktm-husaberg szervíz?
ez jelenleg sajnos minden járműkategóriára igaz a rollertől a nyerges vontatóig...
Eladó, ha esetleg valakit érdekelne
http://www.kepesmotor.hu/husab...
Ilyen szimeringet keresek esetleg tud valaki ? 650-es bergbe van a vízpumpánál!
ez igaz:D :D
Ma azt mondta egy motoros boltban egy eladó hogy egy Husaber tulajdonos kéttszer örül!

Egyszer amikor megveszi és egyszer mikor eladja!
Please..help!
Milyen fékbetétet ajánlotok Bergbe?
Esetleg valami ötlet hogy hol lehetne szerezni berugókart?
Sziasztok! Tud valaki eladó berugókart 97-es FE 600- hoz?