hanem hogy előtted már páran megkérdezték....
többször ki lett tárgyalva ... még a tulaj is írt ide róla... lehet nincs egy hónapja ...
ha jól emlékszem , valami külön kis tartálya van a kinyomott olajnak , ezt beszéltük ki akkor...
de előtte is többen linkelték ...
2004-es 650-es érvényes papírokkal 5kilóért....állítom ez a legolcsóbb a neten ebben a kategóriában...
nem értem , mi kellhet még...
Ezt bírom én is, (ki mit tud róla?) a tulaj az tud róla! El kell menni megnézni, meghallgatni, kipróbálni. Ha nem vagy hozzáértő vinni magaddal olyant aki ért hozzá és akkor eldől minden. Az alkatrészek meg semmivel nem drágábbak mint bármely más típushoz!
Nyilván felhívjuk,viszont mindenki jobb szeret úgy vásárolni használt bringát ,hogy amit lehet tud róla..Ezért ahol lehet rákérdezünk..pláne egy kézenfekvő topicba..Nem alkotok senkiről negatív véleményt előre,,de mint tudjuk mindenki azt mond amit akar..
Mennyi lehet egy átlagos "karban tartás" Bergéknél?Blokk széthúzás..Kopó alkatrészek cseréje amit a típus megkövetel.. forgó alkatrészeket kivéve..dugo ,hajtókar etc..
A Husaberg FS család két motorral vásárolható, 450 és 650, ezen belül is utcai “e” és verseny “c” változatban. A “c” verzióban nincsenek folytások, nincs kitámasztó, nincs km-óra és műszerek és lámpa, illteve versenygumival szerelt.
Telefonnal kapcsolatban ugyan ezek a tapasztalataim..viszont e-mailt kaptam én is és elég kimerítő választ adott a gépről..tehát én arra következtetek hogy megvan a motor..Várom következő levelét..(most már kíváncsian)
Ezt a berget a hirdetés feladása után pár órával már hívtam is...!
De egyszer sem élt a megadott szám!
Az emailra amit írtam arra válaszolt a hirdető (írta hogy külföldön van ezért nem elérhető) de a következő email amit kaptam tőle 1 hét múlva az az volt hogy a hétvégén elvitték!
Mindezt úgy hogy telefonon elérhetetlen volt és átmenetileg nem kapcsolhatóság járta át a vonalat!
nem az a baj , hogy kérdezed ...
hanem hogy előtted már páran megkérdezték....
többször ki lett tárgyalva ... még a tulaj is írt ide róla... lehet nincs egy hónapja ...
ha jól emlékszem , valami külön kis tartálya van a kinyomott olajnak , ezt beszéltük ki akkor...
de előtte is többen linkelték ...
2004-es 650-es érvényes papírokkal 5kilóért....állítom ez a legolcsóbb a neten ebben a kategóriában...
nem értem , mi kellhet még...
Nyilván felhívjuk,viszont mindenki jobb szeret úgy vásárolni használt bringát ,hogy amit lehet tud róla..Ezért ahol lehet rákérdezünk..pláne egy kézenfekvő topicba..Nem alkotok senkiről negatív véleményt előre,,de mint tudjuk mindenki azt mond amit akar..
Üdv..
miért nem hívjátok fel a tulajt ?
Gondolom ha forgó alkatrészek is belekerülnek a listába akkor 2 alatt nincs meg..?!
Mennyi lehet egy átlagos "karban tartás" Bergéknél?Blokk széthúzás..Kopó alkatrészek cseréje amit a típus megkövetel.. forgó alkatrészeket kivéve..dugo ,hajtókar etc..
Köszönöm előre is a válaszokat Üdv.!
Érdekelne, mi a különbség az FS650E és az FS650C között?
Előre is köszi, csákány!
Érdekes..
De egyszer sem élt a megadott szám!
Az emailra amit írtam arra válaszolt a hirdető (írta hogy külföldön van ezért nem elérhető) de a következő email amit kaptam tőle 1 hét múlva az az volt hogy a hétvégén elvitték!
Mindezt úgy hogy telefonon elérhetetlen volt és átmenetileg nem kapcsolhatóság járta át a vonalat!
Szerintem ez kamu hirdetés!
Ő a kiszemelt!