Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen :D Nem messze! Lesencetomaj :)
Nem azt mondtam hogy az fc 600 szar. Csak azt hogy a másikat ismerem.

Ha uzsa 5 km re van tőled akkor iszen nem vagy messze:D
ebben az esetben azt kell mondanom,hogy ez az fc600kivételesen jó! ismerem a srácot akié volt...na az jól átbaszta azt akinek eladta...a mostani tulaj az életét ráköltötte hogy normális motorja legyen...komplett másik blokkot kellett venni,amit Palcsee szerelt be meg nézett át, szavahihető tulaj,nem egy kókler,sajnálta mert annyiba van neki a motor amennyiért vett volna normálist... most is csak azért árulja szerintem,mert komoly drift versenyző az ember és abba öli a pénzt,vagy talán újabbat akar! szerintem érdemes felhjvni,kiba..ott erős motor volt mikor itt volt havernál is,de mióta meg van csinálva biztos hogy megbízhatóbb is!
Alkatrész ügyileg hogyan állnak ezek a gépek ?Drága a cucc hozzá? Nem crossozni kellene nekem. Elmászkálgatnék a hegybe ilyesmik . Bár itt van tőlem 5km-re az Uzsai cross pálya
Az fc 550-et ismerem kb 4 éve. Az elő életét. Újabb blokkos mint az fc 600. Nagyon gondos gazdája-gazdái voltak. Mentem is vele, brutál erős de jól kezelhető. Mindent megkapott az évek alatt amire szüksége volt. A másikról nem tudok nyilatkozni de nem rossz vétel ha megbízható motort keresel, ha olcsóbban szeretnél szart venni a szíved ügye. Ha van kérdés ezzel kapcsolatban írj. Üdv.
Hali. Kinéztem magamnak 2 motort !Fc 550

FC 600

Elsősorban az első érdekelne ! Tudnátok mondani Pro- Kontra érveket! Miért érdemes és miért nem érdemes foglalkozni eme gépekkel! ? az első tőlem olyan 20 km-re van ! Köszönöm
Hali!
Adj egy mail címet please!

Köszi!
Itt a gazdi? Hol a a gazdi?
Fe550
Nem vagyok oda a bütykösért így ha esetleg aktuális lenne akkor motoként érdekelne! Köszi a választ!
Enduro kerékel és az Akra csővel gondoltam,de ha valakinek kell a Supermoto is biztos meg tudunk állapodni valami barátságos árban!Úgy 40-üzemóra van benne kb.
Köszönöm!Remélem minden jóban részem lesz a géppel!Üdv:Robi
Szia!

Egy ideje újra nézegetem a bergeket, mert ha az enyém elmenne...
Supermoto-ként vagy enduro-ként annyi az ára?
Ben van az akra cső is? Mennyi üó van benne!
ha csak nem hüvelyrepedés(nem a punci) nekem a vál alatt repedt el
Sziasztok! Eladóvá vált a Bergem ha v.kit esetleg érdekel írjon nyugodtan.
Ha 2004 utáni, azt már be bírja tekerni, mert a kokusan gyújtás, az faszább, nekem még a korábbi Sem van, amire utólag akartam öngyújtót tenni. A hűtővíz be tud jutni a hengerperselyt körülvevő tömítőgyűrűknél vagy még a vízpumpánál is az olajtérbe. esetleg még hengerfejtömítés-repedés hiba miatt is.
hmm..értem. hát nem tudom akkor. ezért lenne jo az FE abban talán van ha jol tudom. cserélnék a kxf -emet erre az FC -re...de nem nagyon ismerem.az biztos h valamiért most belement a hűtőviz a blokkba a Husabergnél, de azt megcsináltatná.hmm hmmm
Be lehet, nem nagy munka, én fél nap alatt összehoztam. Egyébként nem lett jó, mert működik (forgatja) csak nem elég gyorsan,h beindítsa. Meg az fc-ben nincs talán töltőáram meg fesszabályzó, h feltöltse az akksit, ezért azt külső áramforrásról lehet csak megoldani és ha menés közbe lemerül az akksi, akkor marad a jól bevált rugdosás.
üdv husaberg FC450 be belelehet szerelni az öninditót? tudja valaki?
sajna azom nincs
bittos jó ötötven-hatötvenbe is, van hozzá a szélesebb lapátkerék is?
jááááááááááá
vízpumpa alkatrész
találos kérdés ki tudja mi ez berg 450-be való?
Aham így már értem, kösz az infót.:)
megelőztél =)