http://www.kepesmotor.hu/husab...
Ő a másik esélyes, vagyis akkor most már az egyetlen...
Nem tudjátok h gyárilag kék vagy fekete vázzal adták-e ki ezt az évjáratot?
Oks mondjuk gondoltam h sántít a dolog, de hogy ez kinek és miért jó azt nem értem..
Berger mikor vetted a mocidat?
Csak mert szerintem tegnap beszéltem az előző tulajjal de mondta h. már elkelt...:( Azt hiszem Balatonalmádi volt a srác.
nekem az nem tetszik amikor éles kontúrja van egy matricának, szóval hogy lehet látni hol a matrica és hol az idom
vagyis az jön be ha olyan alapszínű a matrica amilyen az idom, akkor sokkal jobban egybefolyik
én amúgy egy full fekete idomos törésteszt ikonos (kör negyedelve sárga-feketésel) matricát akartam egy ideig
Na ná! Meg kell is!
Én csak azt akartam jelezni hogy nem egyszerű a feladat!
Variációk egy témára kép sorozatodban
nekem: balról a második képen lévő elképzelés tetszik vagy tetszene díszí meg szörny felirat nélkül és a hátulján lévő dízájn lenne ott is egy berg felirattal!
A te feketítésed sem volt a legszebb sőt inkább szarul nézett ki mint valahogy és láttam már elég sok olyan matricát ami fel hólyagosodott...!
Szóval biztos meg lehet faszán csinálni de az is biztos hogy nem egyszerű feladat és valami spéci festék vagy spéci matrica anyag kell hozzá!
ezt cáfolnám mert megfelelő alapozással lehet festeni és örök mind a nyomoruság anno 6ezer volt nekem a tankom illetve van olyan matricapapir ami "lélegző"és nem holyagosodik fel!
Szóval zsolti 18 gyárilag fekete a váz vagy utólagos?
Ő a másik esélyes, vagyis akkor most már az egyetlen...
Nem tudjátok h gyárilag kék vagy fekete vázzal adták-e ki ezt az évjáratot?
Berger mikor vetted a mocidat?
Csak mert szerintem tegnap beszéltem az előző tulajjal de mondta h. már elkelt...:( Azt hiszem Balatonalmádi volt a srác.
http://www.kepesmotor.hu/husab...
2005ös évj ezekröl tudtok vmit jok ezek?
Én együttműködésre gondoltam, de meglátjuk. :)
kinyírod a konkurenciát ...
zsoltisopron@hotmail.com
Előre is köszönöm.
vagyis az jön be ha olyan alapszínű a matrica amilyen az idom, akkor sokkal jobban egybefolyik
én amúgy egy full fekete idomos törésteszt ikonos (kör negyedelve sárga-feketésel) matricát akartam egy ideig
Én csak azt akartam jelezni hogy nem egyszerű a feladat!
Variációk egy témára kép sorozatodban
nekem: balról a második képen lévő elképzelés tetszik vagy tetszene díszí meg szörny felirat nélkül és a hátulján lévő dízájn lenne ott is egy berg felirattal!
Szóval biztos meg lehet faszán csinálni de az is biztos hogy nem egyszerű feladat és valami spéci festék vagy spéci matrica anyag kell hozzá!