Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Valaki leírná nekem a gyári sztender méreteit? Ha kép is lenne hozzá esetleg azt megköszönném! :)
Köszönöm a segítséget! (2005 Husaberg FS 650E)
Sziasztok!
Ha valakit érdekel fékbetét szett!

Szinte mindegyik típushoz jó! Fc, Fe !
Bár az első inkább utca SinterGrip Road ST , a hátsó offroad SinterGrip Off-Road SG !

http://www.kepesmotor.hu/fek_k...

Kellemes ünnepeket!
Ja bocsi a vas egy 2004 es FE 650 E tip berg!
Üdv. mindenkinek Én most nem a Jézuskától kérek segítséget hanem tőletek! A mellékelt képen látható a vízpumpa mögött 1 picike gyárilag fúrt lyuk namost ha jár a motor ezen a lyukon csordogál az olaj! Információim szerint csak szimeringet kell cserélni! Ha esetleg valaki megtudná mondani ennek a szimeringnek a számát vagy azt hogy honnan tudom meg azt nagyon megköszönném. Vinném szerelőhöz de már ezzel a szimeringgel együtt hogy ne keljen még arra is várni hogy a szerelő beszerezze! Továbbá azt is megköszönném ha valaki megírná a szelephézag értékeket mert azt is szeretném beállíttatni biztos ami biztos.

A válaszokat illetve egyéb megjegyzéseket előre is köszönöm!
Motoromnak füstje borítja a tájat,
Karácsonyi bejgli növeli a hájat.
Pihen a motoros, fázik keze-lába,
Szentestére készül, a Jézuskát várja.

Mi lesz a fa alatt? Izgul ő most nagyon,
Komplett kifufogó! Hú, az egész vagyon
Csodálja a család hisz nem olajos a keze,
De tudják, hogy most is a gépen jár az esze.

Ha véget ér az ünnep újra fúr és farag,
Hogy tavasszal ismét hajtsa a vasat.
Törheti a fejét, minek hol a helye
A dugattyúnak miért hiányzik a fele? Boldog Karácsonyt!
Boldog Karácsonyt Bergia!
Boldog Karácsonyt minden Bergesnek!
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
na ja
nekem is a polcon figyel, de ugyanemiatt nem passzolom el az tuti
Palcsee-tól egyelőre más alkatrészt várok! :)
Hali! Ha már sztender téma van 520 exc-re nincs sztendered? Nem mindíg van fa aminek neki tegyem :)
Ráteszegettem az eladott motorokra. 4-5 kilós gépnél nem 5000 Ft-tal ér kevesebbet a motor, ha le sem bírja támasztani az embrió...
miélrt nem kérdezel rá Paliéknál? biztos hegyekbe áll neki...
Köszönöm!
0634/372828
Elérhetőséget tudnál nekem adni?
A Tarjáni bontóból 5e pénz volt, kellet kicsit variálni rajt, hogy pont passzoljon.
És megkérdezhetem hogy mennyiért és melyik bontóból van? Nekem is sztender gondjaim vannak, de a gyári az nagyon drága... Most jelenleg azon gondolkozom, hogy csináltatok rá.
Előre is köszönöm az infót!
Bocs 1kicsit belekeveredtem a felhasználónevekbe!
Nem, ezen nincs gyárilag. Bontóból rendeltem, hogy mié nem tudom de nagyon jó.
Jano72!
Neked az a sztender gyári?
Látom van összehasonlítási alap!
Ez így van ezt mondom én is!
Ez nem egy luxusrobogó, aminek olyan ülése van mint1 bőrfotel! Épp olyan kényelmes mint bármely ilyen kategória. SŐT......!
én voltam már kint vele románba 650 km mentünk reggeltől estig a hegyi szerpentineken jovoltmenni