Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok Könnyűfém Supermoto szettem ráfját kellene megcsinálni feketére, a mostani festés valami olcsó szar flakonos akármi lehet mert kb körömmel lekaparom könnyedén, mit ajánlotok? Eloxálás, Porfestés, szinterezés? nem tudom milyen árban mennek ezek kb ra valki tudja mennyibe jönne ki és melyik lenne a legtartósabb, (sokat nem gumiztatnám a felnit)
nem tudtam te főokos
elég ócsó megkérdezhetem hogy hozod ki ennyi pénzből ?
igazából nem sok szettet vettem eddig motorra konkrétan 2 csináltattam eddig de mind a kettő legalább 15 ezer Ft- volt ez milyen matrica ? UV től védett ? nem fakul ki ?

várom válaszod

üdv
Ha az FS 650-é ugyan az akkor oké.

zsoltisopron@hotmail.com-ra küldj címet, nevet telószámot.
Nem olyan vastag mint a gyári, de látványra és tartósságra ugyan az.
1 év garanciát adok rá.
Arra igen, gondolom idomok nem kellenek hozzá az fs650 ugyan az. Csak ez a két kép van ha így megy már csinálhatod is, annyi külömbséggel a szám 23 legyen.
Itthon nem sokan dolgoznak olyan vastag anyaggal amit kintről lehet rendelni.
Milyen vastag ez a matrica?
Olyan mint a gyári vagy csak sima tapéta?
karácsonyra én is keresek valami új dizájntot a motorra ....
8000 Ft. FC 450-re kell?
Menyi Ft. a teljes szett?
Shimán.
Ilyent is tudnál készíteni?
Mert ilyen egyedi matricaszettek tervezésével, gyártásával, és értékesítésével szeretnék foglalkozom nemzetközi szinten.

Ez akkor működne, hogyha olyan 1-2 hétre tudod nélkülözni az idomokat. Elküldöd, bemérem őket, hogy szépen illeszkedjenek a matricák, ezután jöhet a nyomtatás és a vágás. Felteszem őket, és vissza küldöm. Ha tetszik, és elégedett vagy, utalsz nekem 10 ezret + posta ktg.

Ha ez így megfelel, folytathatjuk a design továbbfejlesztését.

Üdv, Zsolt
mert gondolom matricákat árul ...
KTM felirat keresztbe jó de a keresztbe csíkozás nem tetszik. a felnik pedig félbe lesznek festve narancs feketére plusz egy 25 ös az oldalidomra az ülés alá . de amugy miért csináltad ezt?
Heló,

Ez így bejönne? Persze lehet más design is.

zsoltisopron@hotmail.com
Sziasztok.Van egy eladó önindítóm,nyomatékhatárolóm husabergbe,ha valakit érdekel.tel:06202417050
A 10.5L-es előtt is elfér vagyis 2005 utáni tanknál van helye ami 1 lyukas.
Éétem én, amikor vki mazohista
Olyan a hétliteres, ami előtt elfér a hüttőveni?
teljesen teljesen. de mi lenne velem nélküle ?
Sziasztok.ha valakit érdekel van egy 2005 husaberg 9 literes eladó tankom.
7literes tankcsere vagy vásárlás érdekell.
ár.megegyezés szerint.
telefon 06-20-2188-331
Feneketlen kút ez hawer
öö már két éve annyiba volt.. szóval ez már nem oszt nem szoroz. remélem ha össze lesz rakva normálisan használhatóan és valahogy néz is ki, akkor használom majd tavasszal egy két hónapot aztán nyár elején 400 körül elmegy és akkor nem fogok sírni nagyon

bontást el vetettem mert ilyen blokk alkatrész nem kell ár senkinek! sokminden rámrohadt volna !