Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem, én eloxáltatni akarom a ráfot és az agyat is.
felülről és jobbról a második
te CSAK az agyat akarod szintereztetni ?
Kerékagyat szerintem tök fölösleges eloxálni, 2-3ezerért hibátlanul leszinterezik őket és kész.
van a Grobelox kft pesten én őket fogom megkérdezni...
Ment email
én is ezen mesterkedem meg még az agyakat akarom,csak még nem jutottam el az eloxálóhoz
Jólvan értem , a felni szétszedetés meg összarakás centirozást megoldják nekem ingyen, az nem parás, a festéket meg leszed én magam kromofággal vagy valahogyan...kb ra akkor úgy számolok hogy a két ráf ki kell jöjjön 20 ból ha eloxáltatom, nagy baj csak nem leeht belőle, az a lányeg tartós legyen, mert a motorm árulom, de szerintem a kerék megmaradna a következő gépbe, és akkor már ne legyen kókány munka...
:S Részvétem az "öreged" miatt , nem tudom milyen lehet most , de sajnálatos, az én apum is 11 éves volt mikor meghalt az édesapja.... emailem: enjoy87@freemail.hu
Helló,

a pontos ára még kérdéses, jelenleg egy hagyatéki tárgyalás folyik a motorról, mivel Édesapám nevén volt a szerződés aki nov. 11-én elhunyt. Ez állítólag több hónapig is eltarthat, és csak utánna lehet zárási ajánlatot kérni. Ilyenkor derül ki, hogy mennyit kell fizetni.

Adj egy email címet, és írok ha megtudok vmit.

Üdv, Zsolt
Szia láttam árulod a motorodat, KPba mennyibe eladó? vagy ha hitelre akkor mennyi van még a 220e ft- on felül hónapban?
ok akkor ezt még folytatjuk a rajtszám kb a fele lehet méretben , és valami szögletesebb forma.
Ha csak ennyi kell ez így 5000+ posta Ktg.

A betütípus változhat persze, van belőle millió.

De mára ennyit. :) Alszom estére.

Üdv.
mondasz valamit... - mert jár a szád...
vedd le és szigszalaggal nyomjál fel két két literes kólás flakont két oldalra
az enyém 10.5 lityós
nem az űrtartalmával van baj hanem hogy emiatt bazi széles...
mi a szarnak üó-s motorra ekkora tank...
eloxálás lenne a fasza, de lutri hogy milyen lesz, különféle alu-ötvözeteket másképp fogja be a szín - bele kell rakni a trutyiba azt meglátod milyen lesz... ezért szokták először próba darabbal megnézni mit szól hozzá, de ez felninél bukta

ha szar lesz, még mindig lehet szinterezni (ami = a porfestéssel), az biztos megfogja, viszont sérülékenyebb, ha nem géppel szedik le a gumit, hanem gumivassal a felniről veszíted le, esélyes hogy minden lefordításnál lekapja a festéket

egyébként pár ezerből megcsinálják mind2-t, nekem lengővillára kértek 8000-et, de az 2-szer lett fújva + rásütve az érdessége miatt, felnit elég lehet 1-szer is
én először megpróbálnám eloxáltatni az erősebb (anyagában színezi és nem festékréteg kerül rá)
de a mostani oldószeres festéket le kell szedd róla anyagtisztára mind2 esetben
zavar hogy 9 literes? fújd ki púrhabbal, akár 5 literest is csinálhatsz belőle
olyan 7 lityós tankot vadászok én is már egy ideje de egyszerűen nincs... vagyis van 140e-ért...
meg olaszoktól 440 ojróért 6.2-es alu...
lap alján
Úgy, hogy én szerkesztem, és vágom lézerrel. Az alapanyagot (egyenlőre) munkahelyemről csórom, és nem adok számlát. :)

Biztos vagyok benne, hogy 1 év alatt nem fakul ki annyira, hogy az zavarná a tulajt, még ha tűző napon is tartja. Olyan, hogy UV álló nincs. Ez marketing duma. A 300 ezer Ft-os céges autó fóliázás is kifakul. Haver piros Octavia RS csomagtartója is világosabb és mattabb mint a kocsi oldala, mert úgy parkol otthon, hogy csak a kocsi segge van a napon.

A végleges ár nekem is 10-15 lesz, viszont sokkal nagyobb választékkal mint a konkurencia, és nem csak cross/enduro/supermotokra.
ezt nagyon össze vissza írtam, remélem érthető. Pedig nem vagyok részeg
mára = másra ..
Így már értem

Az idomokat tavaszig tudom nélkülözni, de most egyenlőre mára költök a motoron. Viszont érdekelne. Azt lehet hogy addig kitaláljuk lassacskán hogy hogy is nézne ki?

Ez a kép amire elkészítetted az előző látványtervet elég régi. Azóta az alap fekete.

Erre egy egyszerű KTM a hűtő idomra , plusz egy-egy 25ös rajtszám a két ülés alatti idomra.
NEm sok ez és nem is bonyolult. a 10 ezres árból van lehetőség faragni? akkor lehet az is hogy hamarabb szakítok rá lét