Vazze negyed tíz ez már kimeríti a délután fogalmát
Nekem amúgy sem szólt senki,bár Ricsi mintha említette volna
Akkor most még sem húzzuk ki 2012 dec. faszomtugggyahanyadikáig ,
Itt nálunk nem lett világvége,de motorozni sem megyek,mert még nincs vízpumpatengely a gépembe.
De nem adom fel,hátha a jövőhétre kész lesz és akkor ki tudnék menni Erdélybe.
Ja egy ilyen szembe dolgot én is láttam, elég brutális...
Itt megúszta könnyebb sérüléssel a csaj de szerintem ez a nap a második születésnapja is egyben.
Járt már így itthon is tavaly valaki, ha jól emlékszem , a tiszaalpári polgimester. Csak talán bele is halt
Meg volt már olyan is , h az enduróúton szembejött egy másik motoros. Abból is jobblétre szenderült az egyik.
A lapátot(8000.-) egy haverom csináltatta a közbetétet(5500.-)én vágattam ki vízsugaras géppel.Majd rakok fel képet a közbetétről beszerelés előtt és,hogy milyen összerakva.
Ha nem ragaszkodsz a sajátodhoz, (magyarán jó egy kifogástalan cseredarab is) akkor péntekig tudok küldeni egy elkészültet. Csütörtökre talán megvannak az enyéim.
Gondolom az sem volt vicces
Nekem amúgy sem szólt senki,bár Ricsi mintha említette volna
Akkor most még sem húzzuk ki 2012 dec. faszomtugggyahanyadikáig ,
De nem adom fel,hátha a jövőhétre kész lesz és akkor ki tudnék menni Erdélybe.
Itt megúszta könnyebb sérüléssel a csaj de szerintem ez a nap a második születésnapja is egyben.
Meg volt már olyan is , h az enduróúton szembejött egy másik motoros. Abból is jobblétre szenderült az egyik.
Szegény csaj, de mit keresett ott? És hogy nem hallották a motort
Kellene a számlaszámod!
nagymatel kukac freemail. hu
A gyár is gondolhatott volna erre.
önindító szabadonfutó ügyben tudsz segíteni? tavaly már küldtél bele görgőket, kábé eddig bírta.
ha van cuccod szivesen szert tennék rá
Az enyémen van alu 8 lapátos 5mm-el szélesebb hozzá tartozó közbetéttel,hibátlanul zsír király!
Küldöm az enyémet meg a pénzt is ,te meg küldj egyet a tiédből.