Az FS650 passzol bele csont nélkül?
Pár apróság is kellene!
Automata dekompresszor rugója,
vezérműlánc (új),
Két üres blokkfél,
Két himba, jó görgőkkel.
2008 FS 650 van, 50 órás a cucc (2000 FC 600-é ment a helyére mert nagyobbat nyit) , vagy '03 501 van még, de azt hézagolgatni kell ha 2004-es motorba akarod rakni.
Sziasztok!
Endurozásra keresek motort, a kinézett példányok közt van ez is:
http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/hasznaltmotorok/189848/HUSA
BERG_FE_400.html
Tudnátok pár infót ezekről a típusokról? A leírtak alapján nem lenne rossz vétel!
Köszi a segítségeteket!
a müszerfal igy jo mert van benne akksi tehát ha megtolod érzékel a senzor és bekapcsol ha kiveszed az akksit akkor csak ha megy a motor akkor müködik!ha nullázodik a napi számláló az azt jelenti h a müszerben lévő elem szar illetve az akksi nincs benne vagy valami ilyesmi
Az aksi kivételéhez a központi rugót vagy kiveszitek, vagy az alját hagyjátok és csak a felső részét lazítjátok meg és így döntitek hátra a telót.
A hidegindítóra meg nagyon nincs trükk, finoman kell visszatolni vagy vesztek fel kesztyűt, sajnos ez ilyen szarul van megoldva.
Nekem nincs műszerfalam úgyhogy erre nem tudom a választ.
Sziasztok BERG-esek.
Lenne pár kérdésem a tapasztaltabbakhoz.
Ma vett a Cimbim egy 2007-e FS650E-t. /teljesen új/
Hogyan lehet kivenni az aksit?
A hidegindítót hogyan toljátok vissza, hogy ne égesse meg a kezedet a kipufogó?
A műszerfal akkor kezd világítani, ha tolod egy kicsit a motort. Ez így természetes?
A berúgása persze még nehezen megy, majd gyakorolja. /ehhez valami jó trükk?/
Előre is köszönöm a válaszokat.
Attila
Az idén már mentem az enduroval üzemórában kemény 1,6-t. A motoval tavaly egész évben ennek az ötszörösét, 8-t. (utána szelepeket, dupla szeleprugót és vezláncot cseréltem) most van benne 67. Még ha csak hirdetném akkor is kiröhögnének....
esetleg egy dupla kipuffancs nemkell SRT garantáltan senkinek nincs magyar honban ha ilyened lenne megenné a bergeseket a sárga irigység mikor menetelsz az uttesten
A 2 blokkfél az tényleg apróság... 270 e-t mondtak rá újban mikor kerestem az 550-hez...