Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oh yee. Ja lehet megijedtek a sok extrától? Lassan mind beépítésre kerül...vagyis lesz egy majdnem új motorom. Sajna évi 20 órával nem nagyon kopik...a motoros.
Lehet azt kellene...
ultkor énis rugdostam egy órát mire rájöttem h kifogyott a benzin leszivtam csapágyat mosni
Tényleg nem egyszerű. Azért 65-ért én is feldobtam egy üres öreg FE 350 blokk nélküli vázat idomokkal Öhlins és WP futóművel. Légy még erre sincs, pedig ez aztán tényleg szar.....
amugy már gondolkoztam rajta lehet megillyedtek a sok extrától mondjuk már szépen apad az ebayen nem picsáznak!
Akkor inkább marad. Szeretem meg ismerem is. Minek adjam el? Mit vegyek helyette? Japánt? KTM-et? Úgy sincs időm sajna motorozni...ha meg van, akkor olyan kell, ami megy is, erre meg lemegyek, ráülök 3 hónap kihagyással, kicsit rugdalom, azt megy...ennyi. Nekem erre kell...
Talán mert Te hirdeted. Idomozd át, rakd rá az összes gyári kacatot, másik telefonszám valami nyögdécselős balféknek tűnő csecsemőhangú emberrel és bazdmeg elviszik.
megkell várni még elkezd rohadni akkor jobban jönnek rá a legyek
Mondjuk ki a faszom vesz manapság motort? Szerintem nem vinnék el 5 kilóba sem. Mindegy mennyit írok ki, 500.000 vagy 5.000.000. Akkor is marad...Vagy aztán vennék egyet megint, amire ráverek egy csomó pénzt, aztán meg bukóba eladom...tiszta hülyék ezek a motorosok. Vagy csak én
most a crt részesitem előnybe
Ez jó!
én csak 700ért hirdetem de nemkell senkinek
1,4-ért . Azt képzeld még fedél sincsen rajta. Biztos mer nem is igazán akartam eladni. Tudod a szar már megvolt, csak vártam a legyeket, de nem jöttek....
És ezt hirdetted 1,2 milkáért?
Ja...mondjuk tökéletesen működik a deko anélkül is, de há hogy néz ki...
Már majdnem minden megvan. Vettem PDS szemet, visszajelzőt + kuplung kart már így jobban szeretem törötten mert rövidebb. Most a kerékcsapágyak, meg távtartók a következő ami kéne. Meg lehet majd egy kuplung, mert szerintem már eléggé el lehet kopva...
Fedél Nélkül.....
mindenki eszi a kuplungfedelet nekiállok önteni!
adatlap...
Holnap megyek BP-re.
06202082859 csörgess+ oszt vissza hílak
Szerintem kerezsd + az Ebay-es embered!
gondold össze hogy mi kell, azt kb féláron + úszod az egész mutatványt...
csak ami nekem eszembe jut(PDS szem, kuplung kar, kuplung fedél, visszajelző) ha még nem lett meg.
9200
Sonoo, ha megtalálom 5-ér odaadom, ha gondolod
az olajtartályhoz?
van egy a polcon mondjuk nem pesten, hanem vecsésen
Most tényleg komolyan kérdezed? az a NGK-gyergya kell bele hidmárel! már irtam a fotoknál mikor feltetted ezt a kérdést bár melyik autós boldba mit nem értesz? ha meg alkatrész kell Mágust keresd Kecskemét Husaberg 06703352747
Jah már látom a kolléga kérdezte, és választ is kapott