Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok BP-en hol tudok fe550-hez kuplungfedelet kapni? (magura) de gondolom ezt ti tudjátok
ktm bolt 9200ft egy fedél nekem is eltörött kurva spiátert még hegeszteni se lehet
Hi. Nincs valakinek véletlenül eladó Magura kuplung munkahenger fedele? Olyan amin van dekompresszornak is hely. Nekem sajna letörött a deko karjának felfogatására szolgáló kis fül. Előre is köszi!
Áhoj!

Igen! A story annyi hogy december végén lett volna egy smc amit szerettem volna és akkor ennyi kellet volna kp.-be azonnal és gondoltam hátha! De nem jött össze!
Nem akarom eladni minden áron jövő héten vissza is rakom árban oda ahova való!
Egyébként nagyon szeretem kurva jó kis motor! Teljes bizalmamat élvezi a KTM!
csőőőő!

jól látom te árulod 600ért azLC4et? húú de lent vannak az árak, bele sem merek gondolni a régi szaromért mit fogok kapni..
Vannak rá azért jelentkezők?
Örülök hogy jól vagy és hogy van mit szerelni!
Ez a 44-es szörny valami bömös?!
Ha marad a labancom akkor lehet egy karbira benevezek a nyáron majd meglátjük mit hoz a a szezon! Nagyon jó árban van amit árulsz és van beszámítás is!
oké májkül
nincs a f.szt akkor majd msnen átküldöd, ha meg jó idő lesz körbefényképezed
van 1-2 kép mostani állapotról,de nincs nagyon rajta mit nézni
Mikor lesz galéria az uj gépről ?

amugy tán nekem is ez kell az LC4 be
ngk ugyan azt adja meg
Hello valakit tudna nekem segíteni hogy 2000-es évjáratú Husaberg Fe 501 gyertyát honnan tudnék szerezni. Nekem 2 évig NGK DCPR8E ilyen volt benne de elvileg nem is ilyen kell bele hanem más fajta! Előre is Köszönöm!
Iigen. következő lépés ez lett volna
ne legyél már ennyire mazsola. legrosszabb esetben megnézed a gépkönyvben az áttételpárokat, és megszámolod a fogakat, ezáltal beazonosítod őket. Pl:1. 14:32, 2. 20:27 3. 24:25 .....Értelem szerűen a 20 és 27 fogszámúakat nézed meg, valamint amik ezekhez kapcsolódhatnak. Teccik érteni?
jó az a kettes. de nemtudom az melyik fogaskerék
Annak a fokozatnak a fogaskerekeit nézd át tüzetesen amelyiket kihajigálja. Tuti hogy le lesz kerekedve valamelyik fele a körmöknek.
Lehet. De azt vedd figyelembe hogy nem a villáknak kell a helyén tartaniuk a fogaskerekeket, csak az oldalirányú mozgatást kell végezniük, a fogaskerekek tényleges pozícionálását nem. Ha a villa tartja csak a helyén a fogaskerékpárt, az rövid időn belül átforrósodik a hőtől, kilágyul, elszíneződik és elkopik. A kapcsolókörmök úgy vannak kialakítva, hogy bizonyos szinten önzáróak legyenek, ha összekapcsolódnak, csak minimális erővel lehessen őket elválasztani őket egymástól. Ha lekerekedtek az éleik, akkor szét bírnak csúszni, és a villa sem képes nagyon összetartani őket.
még holnap megnézem tutira mert nincs kedvem már széthúzni de az egyik nagyon le van sarkalódva. ez lehet gond?
4 e ft.
lehet hogy csak a léptető villát kell cserélni? máson nem látok kopást
új kék van. Bontott sárga vagy fekete. új ár feléért.
Szia Albi!

Őszintén szólva fullra tele vagyok melóval, ráadásul saját projectben is nyakig... 4.4 V 8, hátsókerék hajtás+kompresszor =munkaautó...Az Impreza helyett kell valami, amivel lehet büntetni az agyonspoilerezett 1.0 Suzukis kamikazekat.....A Bergekben már nincs túl nagy kihívás, egyedül az a konstukcióhibás Fe 550 Supermoto adja fel a leckét, de az nagyon, remélem most már ad is valamit a gazdinak, mert eddig csak elvett tőle. Nekem egyenlőre marad mindkettő, (FE 650 és FS 650) nem gyártották le még még azt a modellt, amire szívesen lecserélném.
Hali
Valakinek esetleg eladó hátsó farokidom fe 650 re?

Előre is köszi
Hát azt tudom, hogy a KTM lenne a legjobb csak árba kicsit más kategória szerintem. A 650-est gondolom azért ajánlod mert nagyobb nyomatékából kifolyólag nem kell forgatni, alacsony fordulaton lehet vele közlekednik. Szervíz adatokat nem tudsz? Legvégső esetbe februárba megyek vissza Kecskemétre , pont a koli meg a suli közt van a Husaberg szalon bemegyek és megkérdezem ott, hátha tudnak valami konkrétat mondani. Köszi a választ!