Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ha az fe 450 szériát akarod uccára használni az nem a legjobb megoldás pénzileg, akkor inkább vegyél vmi fs 650et vagy egy ktm lc4-et
oksa telószámot fb-on eltod köldeni üzenetben?
Sziasztok!
Bocsánat, hogy ilyen kérdéssekkel jövök, de elkezdtem olvasni a fórumot de 60. oldalig nem találtam rá kielégitő választ szóval úgy döntöttem megkérdezem. 2000 körül évjártú 450-es e-s motort nézegetek, kérdezném, hogy normál utcai körülmények között milyen szervíz intervalluma van? Többek között gondolok itt az olajcserére, vezérműlánc, szelepek, dugattyú cserére is. Szóval ezeket milyen gyakran kell cserélni és még mit kell rajta rendszeresen cserélni? Előre is köszönöm a válaszotok!
Csőtörtök-péntek körül csörgess meg. Addigra kiderül.
dede birom a bringát nagyon is csak hátha akar rá vmi veréb:D
7végén ráérsz akkor?
Hamar meguntad. Nem tetszik?
Nehezebben ragad meg, és a gyűrű nem kopik annyira a gát szélességében. Saját motornak átbökném az biztos.
csa!te szted érdemes cr 250 gyári dugóra a gátra fúrni két lyukat az olajozás miatt a wisecon van ha jol tudom!
Köszöntem Ferus!
Az volt. Ma délután szívta be egy csabai srác.
Ferus értelek én meg jó is a géped csak sajna nincs ennyi pénzem amúgy már holnap hoznám
5.1 szintetikus olaj!én motorexet használok!
Hamár a berg kereskedelemnél tartunk az enyém is eladó óccó pénzért csak kicsit több évvel a háta mögött:D
ha esetleg vkit érdekel HUSABERG FE 4CCÁ
Üdv! Tudtok nekem segiteni 6-dugattyus Beringerbe akarok olajat cserélni mit javasoltok?!
jah lehet vissza kell alakítanom gyárira visszarakni a sok szar kicserélt cuccot és eladni úgy, és utána meg eladni neki külön a cuccost álltalába így szokott lenni de ez így jó mert alkatrész árba jobban kilehet mérni dolgokat
lehet olcsobb is akár 500ért is viheted mz kerekekkel
Ferus én megvenném ha olcsóbb lenne
Azér' nem a tiédet veszik, mert megijednek a sok extrától
itt mindenki berget vesz csak idáig nemér el senki alföldön nagyon mennek a bergek vagy nem tudom mivan!nah mindegy!
enyém még mindig eladó!ha esetleg kell valakinek!HUSABERG FS 650E
2004 fs650 idomgarniturát nem tud valaki
szia jani vagyok az ózdi gépet én is néztem de nem vettem meg mert fe nem fs az eleje össze van kokányolva majd csináld meg az első keréknél a távtartókat hogy középen legyen a kerék féknyereghez is kell szélesitő meg csak 2 dugos brembo, meg amiért nem hoztam el járattuk vagy öt percig alapjáraton és kifujta a vizet magából,másnap vettem gyári fs650-et ha kérdésed van irj még tudok pár dolgot mondani róla
Gratula! Élvezd érezd!
"csak a berg"
Csak a képet nem sikerült felrakni
Üdv mindenkinek! Új kolléga érkezett!
A WR125-ötök az rendszámozható?