Sokat nem tudok róla, mivel személyesen nem volt hozzá szerencsém. Egyébként az egy FE 650 semmi köze az FS-hez, enduro futómű van alatta LC 4 kerekekkel és nagy tárcsával, csináltatott saválló végdob dob stb. Ennyiért ezt lehet venni.
Sziasztok! Kicsit kezdő vagyok még a 4t-ben és az lenne a kérdésem ,hogy honnan tudom mikor kell szelepeket cserélni? Sajnos nem tudom mennyi üzemóra van benne. (FE501)
Van 2 komplett önindíító szett és külön önindtó, szabadonfutó cuccok, ha érdekel majd csörrents meg. Ha az az ózdi 650 a gép lehet más baj is van hogy nehezen indul , de legalább az ára baráti volt. Ha szart veszel nem fáj annyira ha legalább olcsó...
Hali
Haver vett egy fe 650 sm ként olyan kérdésem lenne nincs valakinek hozzá önindítója meg egy kapcsolási rajz mert a világítás eléggé szét van húzkodva meg szikszallagozva?
Meg 1 jó tanács hogy hogy lehet könnyen berugni mert 30 percig rugdostuk így elsőre kerestük a holdpontot de csak néha sikerült megatlálni meg mennyire kell szívatozni meg stb
Nem maradt Berg?
Az nem fajántos. Magasítót tudom, hogy nem nehéz fabrikálni, csak ha maradt volna esetleg akkor átvettem volna! Így valószínűleg majd vágatok haverral egyet.
mára egy berg se maradt! múlt hét vasárnap kelt el az utolsó ami itt volt! magasítót nagyon egyszerűen házilag is tudsz csinálni...az enyémen is olyan volt,de előző tulaj faragta! vagy 2-3 ezerért kapsz szerintem
Zsír! A kormány magasítód nem maradt meg véletlenül?
Vagy esetleg nincs Hajdúdorogon valakinek fölös? Úgy tudom, hogy sok Berg van felétek!Most akarok hozzá csináltatni de ha lenne akkor átvenném!
Mi újság felétek? Jól vagy?
Szerelni való azért akad az udvaron ezen a kúrva hosszú télben is!