Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi akkor hivom....
azt hittem gyűjtő
Palcseenak minden van , és ad is el belőle.
Sziasztok. Nincs valakinek akksi tartó konzol...és akksi valami erősebb ,nemtom a gyári 7 vagy 9 Ah-s 650 esbe kellenének köszi eőre is....
Sziasztok! Kersek 2004-es husaberghez kipufogot,supermoto kereket,idom garniturát ha esetleg v.kinek van eladó...
Ez mindig attól függ, h kit kérdeznek az adott típusról.
Helló!

Nincs valakinek 320-as tárcsához adaptere?
Sziasztok!
Úgy hallottam,hogy ezek a gépek nagyon strapa bíró,könnyű és erős szerkezetek,tényleg?
Na milyen verseny?
Szupermotyó vagy pukibike?
B+!
Pont most nézem , h ápr.16-án versenyem lesz Kecsón.
De ha lement a futam és elindulok, úgy még az esti dajdajozásra odaérek, másnap meg megyek néhány kört féloffon
Ma kiszedtünk pár cuccot a mocimbol ami nem kell bele öninidto autodeko közlö fogaskerék ilyenek és olyan hangja lett h beszartam csak egy kis suhogást lehet hallani nics vonyitás semmi!bevált a sok kisérletezés!
Oda már én is megyek veled !
Alig várom
A gépelést is , meg a piát is
ez igy van majd áprilisba kifejtjük egy kis pia mellett
Akármit veszel , mindennel csak a baj van.Kivéve ha odahaza nézegeted, attól csak nem romlik el, kivéve ,ha ledől az emelőről.
csak apróbb finomitások!amugy teli a faszom az össze bergel meg ktmel de azért még a ktmet jobban utálom de a japán moslékokat mégjobban szoval veszek egy trabantot!
Még azóta is azt javítod?
Jó kitartásod van Te gyerek.
megkell csinálnom a berget nert h néz ki mindig csak szerelek minden pályázáson!mondjuk remélem mostmár ilyen nem lesz!mivel minden uj rajta
kurva válság!
Ahh, nekem még az 1 is sok. Isten ments a bajtól
esetleg egy dupla kipufogot a bergre?
Tenksz, majd ránézek
üdv!skfbe lehet kapni 1 hete vettem egy szörnyetegbe kellett pisilte a vizet! 150ft körül volt
Karácsonykor volt időm kicsit netezni és akkor már gyanús volt hogy nem volt elérhető a Weboldal!

Vagy Pali küld neked raktárról!
Tavaly írták, h ismét megnyitottak ha jól emléxem, és most meg bezártak?
Nekem pont most kéne az egyikbe vízpumpaszimering, majd vések nekik egy üzit.