Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Feltennék egy nagyon idióta kérdést!

Egy 2005ös FS650 E Husaberg gyári áttétellel max miyen sebességre képes? 220 km/h lehetséges?

Ha lehet, akkor tapasztalatokra lennék kiváncsi nem mende mondákra

Kössz!
üdv!sajnos már elvitték!üdv
Hello

Ferus a fekete idomszetted és tankod megvan még?
mennyiért adnád?
Sziasztok!
nehéz az újabb farokidomot felrakni egy 2000 előtti bergre? Miket kll rajta átalakítani? kell új felfogatásokat heggeszteni a vázra?
Heló Srácok!
mi a véleményetek a 96-99es bergekről? ha mondjuk iylen normális palcsee kaliberű emberektől veszi őket az ember?
jah értem!mondom ha van valami ratyi föfékhenger vagy gyári azt beszámitom!
nem-nem
minél nagyobb dugóátmérővel használod a nyerget annál lustább lesz, nekem is pont ez volt a bajom a 18*19-es bremboval, hogy erősen kellett húzni hogy jó legyen
na mindjárt felhívom havert akinek kéne azt ledumáljuk
amugy sztem tuti h jo mert a 4dugora is minél nagyobbat raksz annál idegesebb a fék sztemnekem a 6 dugonál üzemmelegen egy ulyas téma a lassitás ezenkivül van egy csomo állitási lehetőség amihez én nem konyitok
üdv! a tank a régi 2 lyukas jah van a naten kép is a dupla kipufos képek között!de elvileg már elkelt az egész reggel de még nem jöttek érte! megoldhato h ráprobáld csak sietni kéne mert eladtam a motort és a föfékhengert nem hanem venni akarok helyette valami vrembbot vagy gyárit!
egy árva buznyákot se
Hali

Szerintetek mennyit ér ez a motor? http://www.kepesmotor.hu/husab...
tank még a régi 2 lyukas 9literes?
képet dobjál róla, meg idomokról is
első gumikat adok én is faszát, valahogy az nem fogy
akár még érdekelhet is, csak az a tré hogy 4 dugós radiális FTE nyereghez kéne, nem tudom ahhoz milyen lenne, motormann.hu azt mondták a 16 mm-es jó a 4-es nyereghez, de gyakorlatban 12-13-14-eskkel találtam szetteket...
6-os beringerhez milyen volt?
megoldható lenne hogy összepróbáljuk milyen a fékhatás vele? mert ha jó, valószínű elcsencseljük (50-ér )
30a 3db holnap lesznek képek is!jah és a gumik 2010 10hetesek!és az elsökön az oldalán ottvan még a ször!nem borotválkoztak meg
Gumancsok hogyé?
VAn még fekete idomszett+fekete tank+üléshuzat 1 carbon idom két karbon 3d foliával bevont idom meg ilyenek!meg gyári kipuff rendszer 650re!Meg 2 99%első gumi meg egy 90%os hátso michelin pilot gyári mintás slick! ha valakit érdekel valami irjon!
üdv!6dugos beringerhez!az uj ár fele tehát 55ropi?!
Az az igazság,ezt a motort nem a végsebessége miatt vettem,de mostmár éngem is izgat a kérdés!A hét végén kimegyünk Kunmadarasra,ha jó idő lessz, és megnézem mit tud !
És mi pénzbe kerül? Meg milyen nyereghez használtad?
csa a mocimon volt semmi baja!
miféle? beringer? lehet el tudjuk faszául boltolni haverral ,
képet dobjál már fel légyszi
üdv! nem kell valakinek radiális 16-os föfékhenger kék 400euro az uj ára olcson eladó vagy olcsobb radiálisra cserélhető ráfizetéssel!