Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!

Az önindítód meg van még?
esetleg árat eélrhetőséget, képeket egy pár infót a motorrol tudnál küldeni az email-emre? david122@citromail.hu
aha_:D érdekelne
Legyen?
nincs vkinek eladó husqvarna te 410-e 300ezer pénz körül? normális állapotban?
Na 50 ?
én két kecskére meg egy tehénre gondoltam!
50 et a ruháért KŐŐŐ?
üdv!vancpár eladó cuccom!HUSABERG BŐRRUHA pl

husaberg ruha
aaahha. kb 3 hete akartam mutatni ismerőseimnek hogy mit készülök venni ,de már nem volt fent a használtauto.hu-n(2005 fs 650)........na ez volt az! mázlista!
Ja-Ja!Tényleg nagyon királyság a gép!Jut eszembe Valami idomszetted nincs? Mert ezeket az idomokat tényleg sajnálnám összekaristolni !Márpedi használva lessz az tutkó !Szelepet-rugót lehet cserélni,szóval sose legyen nagyobb baja!Bár a volt gazdija következetesen tagad mindent,hogy miért nem tudom !
nekem is volt HusaberG FC 450 2004-es! teljesen hibátlan volt a gép,bár csak 35órát motoroztam vele, de előtte másik 30-at az előző gazdája,miután lett 2 kipufogó szeleprugó cserélve duplára! tehát 65 óra alatt még szelephézagot sem néztünk rajta,csak olajcsere 8-10 óránként!
igazi enduro motor,most télire nagyon jó lenne,vissza is sírom,mert szerettem,izmos volt nagyon is! voltunk 4-en Bergesek itt a városban,nagyon jó buli volt az enduro vele! egykerék minden volt,persze csak gyakorlás képpen,de a végén nagyon egyszerű volt vele kenni!
amiután eladtam az új tulaj alig ment vele és a fesszabályozó behalt rajta! EZT előre nem lehetett tudni,nem karbantartási vagy szerelési hiba miatt döglött be,hanem csak úgy elszállt! a gyári 04esre valami 96ezer lett volna,míg a 2007-8asé asszem 84ezer volt! így az olcsóbbik lett rátéve,azóta is hiba nélkül megy! Legalábbis úgy tudom eddig!
ktm kecskemétben volt 2db gyári állapotú,sajnos már elkelltek,de itt is van az apróban egy FORCE modell 550ért és rendszámos! Érdemes lenne meglesni!
Mennyiért vetted?
Köszi,de egyenlőre nem,az utánajárásnál tartok!
kedvem lenne csúnyát mondani,olyan szép!
hajlok felé,viszont nem értem,miért nem egy "tucatmotor"... Nem,mintha baj lenne...
remélehetőleg így lesz, lassan remegek egy enduroért...Idén utcán mentem kb 3000 km-t .Egyre jobban vonz a terep,de a régi alkalmatlan volt rá! Nehéz dög volt! Most meg mehet a körbenézés,hogy mit vegyek!
húú bazze de gyönyörű! na ez odabasz!
Helló!

Nekem is van egy eladó Bergem, igaz csak 2003-as, de supermoto ill. enduró szett is jár hozzá!

HusaberG
Gratula a géphez!
Ennek a mocinak egyetlen baja van. Élőben még szebb, és az ember lelkiismeret furdalást érez, mikor végigszikráztatja a betonon.
Egyébként Magyarország egyik legpatikább FS 650-e, leszámítva azt a bontott kipufogószelepet és rugót, amit 2 évvel ezelőtt kapott egy szeleprugótörés miatt.
Hu bazd... mellényomtam !Ezt akartam!
Hali Bergfanok!
Beléptem én is a bergesek táborába!Remélem jövőre találkozunk v.melyik pályán !
ennyit nem is tudom mióta nem írtam a fórumba, szóval az a minimum hogy ezek után beállsz a sorba és berget veszel...