Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

neki láttam a villa cserének jól szétpakoltam:D a képen látszik a sima lemez és alu villa sztem utóbbi erősebbhelyenként jócskán vastagabb főleg a kutyacsont részen ...csak h ne unatkozatok
az lehet de brutalis milyen jool veszi a lapot
siketült beszélni a gazdával 10ezer az xl tank
fehér tank átfestve pirosra(nem mondhatni hogy szépen)
ha így is érdekel valakit lefotózom
egy tűs nyomtatatóval is lehet ilyesmi zörejeket előállítani de az olcsóbb
http://youtu.be/XRXwWbo_mX0
igaz nem motor de ez valodi...0:58-nal a lenyeg
Rendben
Eleinte a motiváció miatt hagytam abba aztán ehhez hozzá jöttek családi problémák is és ahhoz,hogy ezt folytatni tudjam ezeknek a dolgoknak optimalizálódnia kell és persze anyagilag se kevés pénzbe van mondjuk egy verseny felkészülés.
szombat miatt még hívlak ledőlök mert reggel melodia
én már elképzeltem ahogy vered a húst a f rigóban mit a rocky csávó
ezen nincs mit szégyelleni szerintem..mindenkinek futnak be olyan dolgok amiért valamit fel kell hagynia ha nem is végleg de egy idöre!
Azért sovány nem vagyok mert több mint 10 év edzés nem tűnik el nyomtalanul csak már árnyéka sem vagyok önmagamak amiért kicsit szégyellem is magam,de ha helyre állnak a dolgaim újra bele mélyedek az edzésekbe mert még valamit leszeretnék tenni az asztalra ebben a sportban
hát azért bánom hogy csepelen nem találkoztunk..értenéd miröl beszélek..
a 165 az már majdnem 170, a 170 meg már nem kicsi
tudod mennyire hülyén néznék ki 165centire a földtöl?
ugyan már ... felkapod a bokájánál válra azt elszaladsz vele még ha nem viseli magát a fenekét is elverheted közben
pár szatyor izomnövelő aztán így nézel ki te is
nekem nem tünt fel h sovány vagy
nem szivesen akaszkodnék össze veled
Igen én mikor még edzettem és versenyeztem 103 kg-osan.Már kb 10 hónapja nem edzek és azóta 10kg le is dobtam
Masteron az te vagy a profilképen?
Ha lenne rajta önindittó akkor számomra a világ legjobb enduro-ja lenne csak tennék rá egy keihin fcr 41 est meg WP rugóstagokat,de mivel berugós igy nem mozgat
ez ugy néz ki mint egy darázs aminek letépték a fejét :D:D
hat ez olyan dolog hogy kitudja mit kapot mar....adatlapomon amugy lathatod en KTM 660-ast is irom mint kovetkezo motort vagy XR650.....most inkabb Honda fele hajlok pont azert amit irtam hogy egy KTM-et nem igen vinnek ki terepre mert szerintem nem oda valo...persze 660 640 625-re gondolok....amugy kurvara tetszenek de csak a dupla pufogos de szerintem maradok a Hondanal