Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon kményen mentetek megint Colt! Nézegettem ma a videóid! Nem semmi! A GoPro meg teszi a dolgát rendesen
Ha bokrok közül ugrik ki,akkor azt nem látod. Tavaly nemsokkal előttünk 2 őz,majd 1 szarvas ugrott át előttünk. Sőt régebben az egyik haver feje fölött egy őzbak ugrott át......nem vicc,meg is ált,mert beugrott a csoki a gatyóba.
lehet.....eddig ozeket mar messzirl lattam ha jottek felem viszont nyulakkal mar volt par forro helyzet
Akkor meg úgy járhatsz mint Devilke az őzivel
az jogos.....ezert megyek en elol
Én sem,de akkor nem látom mit csinál
Köszi! Nem tudom kik voltak,lehúzódtak,mi meg elmentünk mellettük
en mondjuk nem mennek ilyen kozel mert ha kollega nyom egy rendes feket hirtelen seggbe is kurod
Jól nyomjátok Azok mező őrök voltak azzal terepjáróval?
Tegnap találkoztunk egy quadossal,hazafelé együtt csapattunk.
Üdv!
Sziasztok!
Xr szelephimbám van nekem is, de használt. Még egy pár kört elmegy, de fel van hegesztve kopásállóval. Így vettem én is.Ha érdekel irj!
Érdemes felhegesztetni őket, de a vezérmű tengelyt is, aztán felszabályoztatni, felpoliroztatni.
Jobbulást!
Alkatrész árak...ha azt mondom hogy egy kihajtás szimering 6.900ft+postába került akkor szerintem sejted
Vez.tengelyt csak akkor éri meg használtan venni( ha valóban az a hibája) ha nem kopott..nem tudom mennyi az uj ára szerencsére nem volt rá szükségem! az biztos hogy a hengerfej kényes rajta és ha az elmegy szarni akkor azt igen nehéz pótolni mert itthon abszolut nincs Németbe meg olyan 50rongy körül van használtan....
Egy papírok nélküli autót cserélnék rá. Megéri használt alkatrészt venni hozzá, vagy azzal csak szívás lenne? Mennyi újan hozzá az alkatrész?
Köszönöm mégegyszer is a segítséget!
Nálam volt 1 évig XL500R..leg kényesebb pontja a hengerfej! Az alkatrész ellátásan nm az igazi ezeket inkább Ebay-ről német országból lehet beszerezni! Itthon minden csak rendelésre! Mennyiért adják?
Üdv!
Kis infót szeretnék kérni a Honda XL 500-ról. Egy ilyen típusú motor vétele előtt állok és szeretnék pár dolgot megtudni róluk. Mire kell figyelni vásárláskor? A kiszemeltnek vezérmütengely hibája van. Mennyibe fájhat egy másik? 80-90-es évjárat közti. Elöl-hátul dobfékes és dakar tankos.
Előre is nagyon szépen köszönök minden segítséget!
További szép napot!
Excel felnik, Talon agyak, 320-as úszótárcsa elöl, Braking fék

06 20 354 94 55
Eladó a képeken látható supermoto szett fékkel tárcsával mindennel együtt!
szovakiaban komaromtol nem messze 15 euro darab...en is onnet fogok venni
Hát ezzel adnék a szarnak egy pofont...nem tudsz mondani esetleg hogy honnan lehet szererzni és kb mien áron? köszi
hat nagyon
mennyire kopott? mien állapotú?
bocs nem vettem észre 20 7740724
Üdv!
600as xr-hez keresek használt de jó állapotú kipufogó szelephimbákat, ha valaki esetleg tudna akkor jelezze!