hat ennek mind1 mert haver szerint vegig kapar osszes sebessegben oszt ez meg is latszik a gumin....majdnem osszes bevan repedezve vagy mar le is szakadt
Nekem mind1 hogy min megyünk , csak már ott tartanánk
Másik Seringer mondta hogy neked van 1 elsőgumid milyen állapotban van ? mert ami nekem fent van nagy sárban nem sokat fog már....
nincs ám az xl tank fotózása elfelejtve, csak beszoptam valami vírust aztán megremegősödtem, így meg nem akarok létrára mászkálni
hanem nem semmi árak vannak 3 doboz gyógyszer majd 5ezer, elmennek ezek a sunyiba
Odafelé hídon megyünk. Vagy a bajain vagy Szekszárdnál. De valószínű, hogy visszafelé is a hídon jövünk, de az is lehet, hogy mi szerda este csütörtök reggel csak Paksig megyünk hárman. Majd megbeszéljük , hogy mihez van kedvünk.
de igen azért...az XL-el nem volt gond volt vakszelep...ebbe nincs..de lesz..az elsö gumit meg majd keményebbre fujom..ma az tett be neki hogy volt 1-2olyan lejtö ahol elég sokáig fékeztem és tartotta a motor sulyát...majdnem csak lépésben gurultam le!ott volt a baj..de aztán most ahogy belegondolok még utána 5-10perccel elhuztam a bajszát a számóföld melletti uton 100-110ig...még jó hogy nem hajitottam el
haver ott vett tizenezerért c10es gumit
Másik Seringer mondta hogy neked van 1 elsőgumid milyen állapotban van ? mert ami nekem fent van nagy sárban nem sokat fog már....
hanem nem semmi árak vannak 3 doboz gyógyszer majd 5ezer, elmennek ezek a sunyiba
Jah és a oldaldobozok ithon maradnak ....