Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mai terep eredménye egy kiszakadt elsö szelep...valakinek nincs egy jó 21es belsöje?
Jó volt ez a kis mai bohóckodás! készült videó is de jó kamerás módjára csak a kövek látszanak!
Azért azt szögezzük le, hogy a rendőröknél jobban nagyon senki nem tud motorozni... ők mennek a legtöbbet. Mondjuk itt az utcai harcosokra gondolok. Nem tudom terepen milyen a helyzetük A Margit szigeti első 20e forintos bringás fánk zabáló rendőrök viccesek voltak Köszönöm motoroztam én már eleget a "határban" még gyerekként 13-15 évesen, jogsi nélkül simson enduróval, aztán kimaradt pár év.... sajnos errefelé messze van a "jó" terep.
Minek hozzam fel ide Pestre a motort mikor ott van lent nekem a bakony meg a gerecse ha akarom van hol motoroznom csak most kissebb gondom is nagyobb ennél.Majd tavasszal kéne össze hozni egy Romániai túrát mert az izgatja a fantáziám
kicseréltem a szimeringeket legalább ezek jók lettek máris szebb a napom:)
jah bocs most már baromira mindent tudok időpontot útirányt mindent... teljesen képben is lettem én kérek elnézést hogy ilyen hülyeségeket kérdezek
föleg a panel 10 emelet .. me nem jössz ki kicsit erre néha? nincs időm meg nem jó az idő ez kifogás csak... aztán meg itt nyavajgol
Múltkór már mondtam,hogy lesz még egyszer tour de balaton a keceli Ktm esekkel csak úgy látom nem voltál beszámítható állapotba
megkérdezem még egyszer lennétek szívesek elárulni milyen túra.. vagy nem magyarul írtam?
Egyre kevesebb a hely az endurozáshoz már minden magánterület vagy természetvédelmi terület
Akkor minden király Sercinger mondta hogy akkor este ahogy odaérünk megyünk kecel fel még este?
Az egyik srác bátyjának lesz az esküvője. A srác az nem jön és még páran lemondták. Az egyik srác pedig szombat délután 3 óra köröl lelép ugyanaz az esküvő miatt.
De páran így is leszünk attól ne félj, hogy hárman. Többen leszünk így is mint a múltkorin.
amelyik fa vastagabb a karomnál azt elhordják a cigók.....
a legnagyobb gáz hogy most már mindent kisajátítottak, mindenfelé villanypásztorok vannak, a csatornapartot sem tudom úgy megkerülni hogy 4-5 helyen ne kelljen drótokat akasztgatni
van olyan hely amerre 20 évig jártam most meg beszántottak minden utat, lekerítették stbstb
már nagyon nincs is kedvem errefelé motorozgatni
ahol az a simsonos ugratós videó volt onnan is kiűzték a kölköket, mert magánterület....(térdig érő kaszálatlan gaz egész évben)
ini ha lefogysz el tudol bujni egy fa mögött:D
valakinek?
azért felénk ezen a kietlen pusztaságon nagyon össze kellene szednem magam hogy annyira elhagyjak egy nívát hogy ne találjon meg
max ha átugratnék a vasúti síneken akkor nem jönnének utánam
masteron a tank és az ülésdeszka nem jo a brembohoz meg adaptert kell fabrikálnom . ez azzal ját h másik féktárcsa is kell a ku életbe...
milyet tura?
.
nincs az a niva ami a jól ismert terepen utolérne bár ha dredd biró jönne azzal a repülö motorral vagy a star warsbol a luk skyvokker biza kevés lenne az önbizalom
Végén talán 3 megyünk túrázni?
de miért mondják vissza ?
Nálam a leghúzósabb üldözés az egy Honda xl 125 össel volt amiről köztudott,hogy nem egy erőmű és ráadásul 2 személyel voltunk Közúton kezdődött aztán rátértünk egy szűk földútra ott kb 3km en keresztül szert tettünk egy 300 méteres előnyre és bevezettük őket egy olyan útszakaszra ahol sorómpóval le volt zárva mi kikerültük ők meg becumizták a faszt Ez kb 15 éve volt.
Bazz!
voltuk pecázni haverral
aztán egy csatorna hídnál szembejöttek a vadőrök(szar volt az út csak 1 gép fért el) félreálltak és az autóból integettek
én visszaintegettem aztán mentem tovább
majd látom hogy porolnak utánunk ezerrel és meg akarnak előzni, de nem hagytam magam még valami puskafélével is lövöldöztek
de simán legyorsultam őket amikor mellémjöttek egy hereföldön
kergetőztünk egy ideig aztán meguntam(még a falut is végigjártuk), mondtam is havernak aszfalton elhagyjuk őket simán
hát nem sikerült...... az 1,7es azért nem csak 70-el tud menni aztán amikor szorítottak le az árokba inkább megálltam
akkor kicsit óbégattunk, megmutattam a pecabotokat és a halakat aztán kapják be
kikalapálás után vagy 3 kiló gitt kellett a zsiguli oldalára, mondjuk sokat azért nem veszített az értéléből
a níva javítás azért húzósabb volt, a zsiguli lökhárító nem hazudik
utána még házhoz is jöttek hogy engem keresnek már évek óta, de most már megvan az autó, guminyom egyezik meg ilyen dumák
mondtam is a másik vadásznak hogy baszki már vagy 20 éve szőlőszomszédok vagyunk aztán nem tűnt fel hogy egymás mellett parkolunk a keresett autóval?
aztán elkullogtak
haver azóta is emlegeti, tisztára olyan "amerikás" üldözés volt
itt nalunk is vannak motorosok de ketlem hogy azzal utanam jonne....fabiaval ceedel leonnal pedig biztos nem ....en azt mondom ha hatart fogok mar eselye sincs ha csak motor megnem adja magat vagy en nem taknyolok el
De azért azt a látványt nem kivnom senkinek hogy menekülsz egy lada niva meg pattog utánad az erdőben és nem nagyon távolodik....
Nivával igen itt a szomszéd faluban a történet ugy 5éves lehet az a rendör már nincs állományban szerencsére! Megfogta a delikvenst mert hibázott és megfeküdt..de az hozzá tartozik hogy egy 150es ETZ-vel próbált terepen elmenekülni azért egy endur motor icsit más kategória