Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már csak kuporgatni kell rá
mi bajod lehet? terepen?
ez kvajól néz ki! Tetszik
amit tudok tartosak nagyon....pl en ktm-et nem vinnek terepre de ezt siman mert latni rajta hogy oda valo es siman kibirja
Kár a KTM el hasonlítgatni mert max csak tartósságba nyer a Honda mert futóműben és motorteljesítményben és súlyban is jobb a KTM. Sajnos ezt el kell ismerni pedig nem vagyok KTM fun
azért érdekelne mennyire sikerültek jól ezek a 650 esek ez pl nekem jobban tetszik mint bármilyen ktm sm :D volt már összehasonlítás vajon?
meg megvan....meg is lesz....1 szezont tuti vagy meg tobbet ...kap meg egy eselyt
telot cserelnem
mi a terv a régi xr el?
en dagonyara is ezt hasznalnam ....sot tobbet oda....lotyoba csak akkor ha mennek tesomekkal motorozni
ezekkel a telóharisnyákkal szörnyen buzis kinézete van szegénynek
igen
ezt láttam én is de azért megtartanám az öreg xlt is ha épp terepre vagy dagonyára vágyom
ezt rogton hoznam....majd ha veszek valahogy en is igy akarom megcsinalni http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/hasznaltmotorok/215153/HONDA_
XR_650_R_SM_.html
sajnos meg nem volt hozza szerencsem
óóó a 17es mizériát is megjártam már...volt 500as XL-em is.. vagy 3hónapig nyavajogtam itt hogy nincs mire találtam 1et ami nem is cross volt hanem Hard enduro de jó állapotú..
18 ast még mindig csobban kapsz mint 17 est:) én nyáron vettem de ahogy elnézegettem jócskán elkopott már pedig direkt újat vettem
gépész vagyok jól tudom mi a kemény melo és az ízületeket már én is érzem de amennyire lehet nem foglalkozok vele .....
kell h valaki zabolázzon:D különben mindenem motorra váltanám:)
így visszagondolva jó nagy faszság volt........
volt melóm, másodállás, egy kis őstermelősdi, és a házépítés
aztán az ízületeim ezt nem tolerálták. kb olyan állapotúak mint egy 70évesnek
izom bírta csak a többi nem(volt amikor 4esével hordtam a maltert a kőművesnek)
szóval ne irigyeld.....
engem is érdekelne de rohadt messze van...kéne egy 18as cross gummát vennem jó áron :)
ini ö csak beugró:) én meg rád vagyok irigy neked már van házad...
zavard el a csajt messzire.
ha ismét 20 éves lennék ennyi ésszel akkor házépítés helyett motort vettem volna és mér eddig 5x körbejártam volna a világot
kapok aszonta ........:)
Nem-nem majd meg mondom neki,hogy a tied a cucc és akkor hétvégén nem kapsz tőle nunit