Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez volt az olajpumpa eredménye?
az jo mert ha megint veszek valamit majd azt mondjuk a csajnak h a tied
Nem de ezzel vettem.
Masteron1 már látta élőben
Acerbis 22L a tank csak kicsit ki van emelve az ülés alatt, hogy ne érje el a hengerfejet. Látszik is a tank alsó fele és az ülés alsó része nem fut egy vonalban....
De milyen jó is volt ekkora tankkal túrázni....
sm ben láttam egyet jo ég mikor lesz nekem annyi pézem, de nagyon teccetös .. mentél már egy olyannal?
Engem lehet,hogy érdekel
ez egy kopott tengely....ez volt az XR-be
igen tervbe van
teccik a masina :) ez a tank eredeti?
úgy hírlik motoros börze lesz Gyálon.. szombaton a pályával szemben:) jön valaki?
Hordómosás volt és jött ez a hirtelen ötlet De ha pálinka ha bór az így is úgy is érdekes túra lenne!
Az nem plusz felfogatás, elhagytam egy tőcsavart és a szorító füleket is.... Az esztergályos csinált helyette épp most raktam vissza!
milyen nyoma van a kopásnak úgy általában?
nemigen tudom még megkülönböztetni bár Masteron Jedáy már mutatott egy valamennyire kopott tengelyt
múltkor azt mondta kopott a vezérműtengely
hogy mennyire nem tudom mert nemigen érdekelt.....
mid kopott el ini:)
igazándiból nem látszik a kopás mérete
hamarosan felkeresem a szerelőm, megkérdem enyém mennyire volt kopott
vagy az asszony van benne sósavban oldva
Hp=házi pálinka Akkor az kemény túra lenne
kétlem h bármiben is hasonlítana a mostani xr hez.. a blokk tuti nem :) de a tank az ülés a villa elsö hátsó az az.. te 650 et akarsz venni Tiger?
zsivány masina.....masteron nem látod hogy Hp van a hordóra írva? egyébként miert viszel magaddal tartalék kipufogó felfogatást a leömlönél?
Pár kép a cuccokról
ha valami kell írj.
MENT A VÁLASZ
Vagyis 2t:D
Köszi

Dobtam is egy mailt
HALI
E-MAIL stanglferenc@freemail.hu
tel 0630 3944673
Hello!

A hátsó sárvédő érdekelne. Megvan még? ha gondolod adj meg teloszámot vagy emailcímet és megbeszélhetjük a részleteket.

Kösz!
Fasza Az a mennyiségű bor 1 napra talán elég is lesz nektek