Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

célja van amugy annak a kis többlet résznek?
vétek ilyen masinát el kotyavetyélni ennyiért
kurvára tetszenek ezek a felnik...:)
jó komolyan érdekelhet...
150 ért? Vissza viszem a sörös üvegeket és vevő vagyok rá
150-ér eladó! Csak akkor írj, ha komolyan érdekel.
veszed ki onnan de azonnal
kompletten mindennel 5ezerért?
Eladó XR 400-ra való komplett hátsó féknyereg, pár új alkatrész van a nyereghez.
szerintem az nem lesz mas
igen vastagabb bár nem sokkal de a kormánycsapágy ?vajon az is más mert ha nem szívesen kipróbálnám ezt a telót
nini Masteron a 09 es beugrott a vázba villástol
mikor meghoztam az XR-t es melle tettem a XL-t elso amit eszre vettem hogy vastagabb es alu a hatso villa....elso villa hosszabb es ha jool emlekszek vastagabb
Na na azt az e09 es mitas-t te csak ne koptasd a szemed is le vedd róla
méreteket kell venni és az alapján nézelödni!
biztos van ami passzol bele ... most mértem h az első telo is vastagabb mint az xl é vajon a kormánycsapágy más méret? mert ha nem azt is kicserélem:D
VAS!
aszem ebbe a jo kis mitas gumiba is bele kell verni 1-2 ezret Masteron elö melegitem neked a dominátorhoz ne az enyém kopjon már:D
különben is hol látsz te ott kacatot?:D az mind érték kö kemény kétkezi munka eredménye:P
van elég színesfém a berlingoba amit bontásokkor kinyerek:)
csak a kutyacsonton múlik h be lehet e rakni nálam még a lengőkar rögzítő tengely is passzol egyedül az xl kutyacsont más az mind a két befogásnál 4-4 cm széles míg az xr egyik oldalán 4 másik oldalán 4.5-5 pontosan nem lehet megmondani mert mint látszik a képen a kutyacsonton valami esztergált porvédö van ami önmagában 1-1 cm de ezekből lehet csiszolni bőven enged anyagából annyit..tehát valószínűleg a 87 es xr villa jó az xl be de telót csak holnap rakom be akkor már pontosabban látszik majd
A domiba is alu van szerintem
Na egy ilyen alu lengőkar kéne nekem a Dominatorba is
az xl-be műtöd az xr villát?
majd írd le milyen módosításokat kell csinálni
havert érdekelné a dolog
Szerintem a színesfém leadóhelyen adnak pár forintot ezért a sok kacatért